שלום, אני נוסעת...

• פותח הנושא Ninja
  • פורסם בתאריך

silicon

New member
אני רוצה גם!

נינג´ה, תהנה וסע בזהירות ליד האיטלקים המשוגעים. ותגיד- חוץ מהתיקים (המדהימים), לקחת שרשר לקשור את האופנוע לאיזה עץ? (אם אתה בכלל מתכוון לעשות טיולים רגליים??) רוצה לראות תמונות אח"כ! ובינתיים ירוקה מקנאה..

Ninja

New member
בטח לוקח!

כל עצירה - מנעול דיסק, אזעקה, כיסוי ומשפצר אותו לBMW שמצטרף אלי! מה אני צריך שאיזה מאפיוזי יחליט לשדרג את עצמו על חשבוני?

TShavit

New member
המטרה האמיתית...

"קו החוף בסן טרופז"... - עכשיו ברורה המטרה האמיתית של הנסיעה! שכיות חמדה במילנו, אלעק. עכשיו ברצינות - תעשו חיים משוגעים. לדעתי ומנסיון אישי רב שנים, אתם מפספסים בענק שאתם לא הולכים להרים - דולומיטים, אלפים וכו´ - אבל אי אפשר להספיק הכל בטיול אחד. אז שיהיה בהצלחה!

ZX6R לשעבר

New member
NINJA אתה לא הראשון... ../images/Emo11.gif

ביולי שעבר נשבר לי ה.. התפטרתי מהעבודה קניתי כרטיס טיסה לאיטליה. באיטליה לא הצלחתי לקנות אופנוע. בהולנד המחירים היו גבוהים ושנייה לפני שהתיאשתי הגעתי לבלגיה
גם מחירים ברצפה וגם לוחית רישוי משלך. הקיצר קניתי ZX6R 99 עים כלום קילומטר וללא שריטה ב-5000 $ עשיתי ביטוח ו... מדהים... ענק ... פיצוץ. בתוך שבועיים עשיתי 5500 קילומטר בצרפת וספרד. פשוט לא ירדתי מהאופנוע כבישים מטריפים . אופנוענים מטורפים. האמת לא הפסקתי לעשות רייסים עים כל מה שזז
כולל R1 ופורשה ... אחרי שבועים וחצי בדרך חזרה לאנדורה (גן עדן לאופנועים ) כדי לקנות צמיגים חדשים ולחפש מסלול - התרסקתי (תרתי משמע) וסיימתי את הטיול בעוד שבועיים - בבית חולים בברצלונה - עים איזה עצמות שבורות שאתם רוצים
. מומלץ בחום

תעשה חיים ותיזהר. נ.ב. מי בחר את

התאמת הצבעים לתיקי הצד? כמה פעמים אמרתי לך שאדום וירוק לא הולכים ביחד? מילא. תהנה. ממני המקנא...

Ninja

New member
תודה לכוללללללכם ../images/Emo45.gif

מבטיח לנסוע בנוהל "דיר באלאק", לחזור בחתיכה אחת ולהריץ חוויות במפגש הראשון שיתאפשר

למעלה