שלום, אני נוסעת...

• פותח הנושא Ninja
  • פורסם בתאריך

Ninja

New member
שלום, אני נוסעת...

שלום, אני נוסעת (מפליג, רוכב, למה להיות קטנוניים...) לא, אני לא מצפה שתלוו אותי הלאה (למרות שחלקכם בטח היה שמח להצטרף...) אין לי אשליות בקשר ללונדון (קר, גשום, ערפילי...) לונדון לא מחכה לי (ועדיף כך, בכל מקרה לא התכוונתי להגיע לשם...) גם שם אהיה לבד (בגלל זה אני לוקח חבר מהארץ...) גבירותיי ורבותיי, אופנוענים יקרים, חברי הפורום... ביום שני הקרוב, הבא עלינו לטובה, אופנועי הנאמן ואנוכי בליווי חבר טוב ואופנועו הוא מרימים עוגן ומפליגים לאירופה. מה אומר ומה אעשה, האופנוע נדנד לי שאקח אותו לראות עולם. כל הזמן הוא מזכיר לי שהאופנועים הקודמים שהיו לי כבר היו בחו"ל והוא מקסימום הגיע לעבודה ובחזרה. החלטתי לפצות אותו בגדול ואנחנו נוסעים לשישה שבועות. חופים, נופים, עניינים, בקיצור, טיול למטרת כיף טהור. לכבוד הטיול הממשמש ובא, ציידתי אותו בזוג תיקי קורדורה על מנת לסחוב את הציוד לכל הטיול הזה. ואם כבר, אז בגדול, הכנתי לו גם סט תמונות אשר יעלו כאן בפורום הנכבד ויכניסו אותו לשחר ימי ההיסטוריה. "נינג´ה עם תיקי צד...", מייד יקומו המלעיזים ויאמרו, "פחחחח, הנה ההוכחה שזה אופנוע תיור..." אבל/ברם/אולם/אף על פי כן ובהתאם לזאת אקום ואומר קבל עם ועדה – טעות חמורה בידכם! גם הרץ הכי מהיר בעולם, הולך (!) כשהוא חושק בכוס מים מהמטבח, הוא אפילו זוחל (!!) כשהוא מעוניין לשחק עם בנו עוללו על השטיח. בהתעייפו, יישב (!!!) על ספסל או ישתרע (V!( פרקדן תחת גפנו ותאנתו. מה נפלאו דרכי עולם..., אופנועי אף הוא מסגל לו דרכי התנהגות שונים על פי הסובב אותו. ברצונו, מזדחל הוא בין טורי מכוניות במהירות הליכה של ילד ממוצע, לעיתים ישעט כעדר שוורים במנוסה, וברגעי שובבות ירחף ממקום למקום כטיל שיוט בדרכו למטרה. למרות היותו אופנוע פוחז, הפעם ילבש הוא חזות מכובדת ויתנהג על פי כל כללי הטקס הנהוגים בארצות הניכר אשר ביבשת אירופה. לא אוכל להכביר מילים על אופנועי האהוב, נעמת לי מאהבת נשים, אהבת אמת אהבתיך. תמיד אתה שם בשבילי, לעולם מוכן ואף פעם לא מתלונן. אני כבר לא בטוח מי יותר מתרגש מהנסיעה: אני, שהתחרפנתי לגמרי וכותב הודעה זו, או אתה, שתזכה לשתות דלק איטלקי משובח בניחוח אספרסו לאחר שתרוץ עם הכלבים הגדולים (Ducati, Aprilia…( בכבישי אירופה האינסופיים. אז מה בתכנון: ביום שני בערב תפליג לה המעבורת אשר תביא אותנו בבטחה, בבוקרו של יום חמישי, בואכה פיראוס המתקראת כיום אתונה. לאחר שנפרוק איש איש את אופנועו הוא ונסדיר זוטות כמו טופסולוגיה וכיוצא בזאת, נפנה על עבר ההרפתקאות אשר ביוון. ביוון נשאר זמן מה תוך שימת לב לעתיד הטיול, אחרי הכל, אין אנו רוצים לקפח את שאר המדינות. הפלגה קצרה של ערב אחד תביא אותנו לאימפריה הרומית, איטליה. הו, איטליה, איטליה... אגמים, חופים, כבישים, נשים ואל לנו לשכוח את גולת הכותרת הלוא היא התערוכה הבינלאומית לאופנועים אשר תיערך במילנו בסוף ספטמבר. במילנו נחזה בשכיות החמדה של ענף האופנועים, שלצערנו חלקן לעולם לא יזכו להניח פיסת צמיג על כבישי ארצנו. לאחר שנבכה על מר גורלנו (לא הטיול, הקטע של ה"לעולם לא..."), נרכב לכיוון ימה פינת נגבה אל עבר סן טרופז אשר בצרפת. סיור על קו החוף לכיוון מונקו וניס עם תחילת החזרה דרומה. המשך הרכיבה דרומה תוביל אותנו לפיזה, רומא ואף נאפולי. חצייה זריזה ממערב למזרח תחזיר אותנו לברינדיזי, הפלגה חזרה ליוון ומשם לחיפה דרך אתונה. זהו, כה מהר חלפו להם ששת השבועות... דמעות התרגשות מציפות את עיני, כדי שאסיים לפני שארטיב את המקלדת ואביא סוף נמהר בטרם עת להודעה זו. ידידיי, עתה נותר רק לאחל לכם תקופת חגים שמחה, טיולים מהנים, כיף ואושר ותו לא... תעשו חיים, אני יודע שאני אעשה, ותיסעו בזהירות, לא רוצה לראות לא נרות ולא בטיח! עד כאן. ה"בוק" יעלה מייד בשרשרת ההודעות, להתראות, שלכם, Ninja

Ninja

New member
אחח, אחח, איזה Look

זה מה שיראו במראה בעודי מתקרב

Ninja

New member
תראו איזה כושר סחיבה

אי אפשר בלי מבט קצר לתיקים שהופכים אותו מחיה רעה לאופנוע תיור

Ninja

New member
ותמונה אחרונה בנושא

איזה קיטש של חתונות, תמונה בשקיעה...

Ninja

New member
../images/Emo32.gif סקניה, זה בשבילך...

סקניה עושה פוזות על החבוב שלידו לפני הפתיחות ברמזור... בחברות, סתם צוחקים...

GPZiv

New member
בהצלחה נינג´ה

תהנה גם בשבילנו, אל תשכח את התמונות וסע בזהירות. אנחנו נחכה לך כאן.

Ninja

New member
מכיר אותו...

לפי כמות המיגון שהוא לובש הוא בטח חבר זהב ב"מועדון השאהיד המתמיד"
מצטער, אין אייקון של כאפה... כזאת תמונה אתה מראה לי לפני הטיול?! אני עמוס מאחורה, כל רמזור אני אביא ווילי של הלייף

The seventh sin

New member
תעשה חיים , אח שלי ....

חזרתי לא מזמן מאיטליה ... מקום חובה שאתה צריך לסוע אליו והוא מלא באופנועים .. הרי הדולומיטים בצפון איטליה ..חובה !!! ואם תוכל גם לאיזור ימת גרדה וימת קומו .. ה-מקומות לטיולי אופנועים באיטליה ... עוד דבר : התנהגות הכביש של האיטלקים היא גרועה אולי פי-10 מהתנהגות הכביש בארץ, הנהגים שם מטורפים לחלוטין ,אלה שעל האופנועים ובעיקר אלה שעל הפחנועים (חותכים, עוברים באדום, וכו´ ) פשוט סכנה ..!! בכל מצב, אח שלי, תעשה חיים, תשתה הרבה קפה טוב ותאכל פסטות בלי סוף תיתן בגזיות, גם בירידות וגם בעליות ... אבל הכי הכי חשוב ..תשמור על עצמך ועל הנינג´ה ותחזרו בשלום !! החטא השביעי ..

fungas

New member
צהוב מקנאה ../images/Emo10.gif

בילוי נעים, תהנו, תנו גז, שרפו צמיגים וגם את העולם! אני בטוח שהקפה באיטליה יותר טוב מהנס-קפה אצלי בצריף...
טל(זכרתי נכון?), הרבה תמונות אה...
אתה ממש טוב בלהוציא לאנשים את העיניים. כישרון מלידה.

zataomm

New member
סיכום הטיול

טל, אתה יכול להרשם על דפי ההיסטוריה או לטבוע בין שאר ההודעות בפורום! בקיצור, אנא, למען כולנו, כתוב סיכום בנקודות של הטיול שלך, אני לא מתכוון לחוויות (למרות שגם אותן נשמח לשמוע) אלא לנתונים מועילים לבאים אחריך, החל באיפה קנית את התיקים, מעבורות, מקומות לינה, מסעדות, מוסכים, כבישים טובים ועוד ועוד, לא להחסיר שום פרט. כך אולי יתחיל להבנות מאגר מידע לטיולי אופנועים ואתה, כן אתה תרשם כמי שפתח אותו. טיול מהנה וגם אנחנו לא רוצים לראות שום

zataomm

New member
וגם חנויות מומלצות לקניית אביזרים

חלקי חילוף וכיו"ב. שוב נסיעה טובה

Ninja

New member
בקרוב בבתי הקולנוע...

את התיקים ב RoadGear מעבורות ב www.ferries.gr חלפים ואביזרים בתערוכה במילנו אני יודע שחלקכם חם על ההדק ולא יכולים להתאפק עד שאחזור... עוד משהו ששכחתי?

Ninja

New member
אפרופו עיניים...

מי זאת השחרחורת עם העיניים הכהות שהייתה אצלך? הייתי בטוח שזאת חברה של דני עד שהיא נעלמה לבדה על אופנוע משלה... אם יש לה חבר פה מהפורום אז תדעו שלא אני כתבתי את ההודעה, קופסת ג´ולות בטעות נשפכה לי על המקלדת
תודה על הקפה, על הכובע ועל האירוח! הטלפון שלה יעלה את רמת הכרת התודה שלי... אני הוצאתי לכם את העיניים?!, הטרפתם אותי לגמרי עם הסרט מהמסלול. אני שוקל לוותר על הכל ולהעביר שישה שבועות רק שם...

ofnik

New member
נינג´וס- תשמע- אתה חי נכון...

איזה בחור מסודר- לוקח את הכלי הפרטי לקרוע את כבישי אירופה-עם תוכנית טיול מסודרת-אוףףף- ואנחנו עם טיולי המועדון בפעם ה200 לגולן... תהנה- וקח בחשבון שצריך לב-חזק כדי לעמוד (
) במראה של הנשים היפות ביותר בעולם בחצי עירום בחופים של איטליה וסן טרופז... מצפים ממך ליומן מצולם

נינג´ה === נוסע , לקייף

מאחל לכם נסיעה טובה ובטוחה == שימרו................... ועל תישכח שיומיים אחרי שאתה חוזר === רוצים לראות אותך במועדון = בוחר.. בקיצור רכבו בזהירות ... לאחר חזרתך , ההיה עליך לכתוב לנו את הסיפרים על הטיול ..

Great Blue

New member
חבל על הזמן - נשמע פצצה.

ידידי- תהנה, שמור על עצמך ו"על הגחלת". תן לנו כבוד באירופה. אני מקנא בטירוף. אני לא מבין איך בן אדם מוצא זמן בן עבודה למשפחה וכו פתאום לנסוע ל-6 שבועות !? אני מתנכן באוקטובר נסיאה לתורכיה לשבוע או שבוע וחצי וגם את זה קשה לי לארגן ולפנות זמן (אולי כי האשה בהריון -
) Great Blueשבימים הקרובים יהיה Great Green מקנאה

למעלה