שלום.. אני נוסעת..

תרנגולת

New member
שלום.. אני נוסעת..

תהיו איתי ברוחכם כל השבוע, טוב?:) אני צריכה עזרה. זה אומר שאתם תאחלו לי בהצלחה. ותחזיקו לי אצבעות חזק חזק, ותגידו לי נסיעה טובה.. אני אחשוב על כולללללכככןןןןן. אני הולכת לשבוע ואולי ליותר. תחשבו עלי גם.. ותאחלו לי בלב (ואפשר גם כאן) בהצלחה, ונסיעה טובה. ותחזיקו לי אצבעות. ותזכרו שאני אוהבת את כולכן. מקווה שתרגישו טוב. ושיעבור שבוע יותר קל. אמן אמן ואמן. לילה טוב כולכן. --<-{@ חג שמח.

t@gel

New member
בוקר אור אפרוחית

מקווה שנחת מעט הלילה... היה לך צורך ענקי לדבר, לעזור, להוציא... עשית את זה בגדול, כל השבת בצ`אט. מחזיקה לך אצבעות עד כמה שאפשר כמו שאני מכירה אותך, את תחפשי כל דרך להכנס לרשת רק כדי לראות מה קורה איתנו... אני מאמינה שאת תצליחי ותעשי את זה בגדול... את ענקית... מקווה שיהיה לך איך לשמור על קשר בימים האלו. מחכה לך כאן באהבה, עם אצבעות שלובות שלך תמיד, אמא גולי

תרנגולת

New member
חה. :) כבר על הבוקר אני כאן..

מסתבר שיש לי עוד קצת זמן.. אז אני.. :) הולכת לבדוק מה עם אחיותי. ככה קוראים להתמכרות לאינטרנט היום? צורך ענק לדבר, לעזור, להוציא.. מתאים לי :) טוב. חייבת לזוז. הגיע הזמן ללכת.. אני גם מקווה שאמצע דרך להכנס ולראות מה קורה איתכן.. תודה גול. --<-{@ אוהבת אותך ואת כולכן.. וכולכם. }{

feelin^lost

New member
אחות גדולה ויקרהההה

אני איתך...ברוחי ...בנפשי... ב ה צ ל ח ה!! חושבת עלייך תמיד... גיתית

למעלה