שלום, אני נוסעת

עטרה ב ט

New member
שלום, אני נוסעת

חברי היקרים, אנשים טובים ומצחיקים למרות שאני אוהבת את כול-כם אני עוזבת את ניהול הפורום. אני מאוד מקוה שתפוז ישנסו מותניים ויצביעו במקלדת המועמד שלי לתפקיד ניהול הפורום הוא המובן מאליו וכך גם הודעתי להם אבל היות שהם מתמהמהים ולי ממש נמאס הריני מודיעה על פרישה. אני עדיין פה, מסתכלת וקוראת ודוחפת מאחורי הקלעים כדי שכבר יזיזו את העניינים ויתנו לפורום את המנהל שראוי לו ואת המנהל לפורום שראוי לו אבל זה לוקח זמן ולי אין.
אז הנה בדיוק לקראת הבחירות
אני נפרדת מהכיסא ומהצבע
תודה לכולם
היה כייף

הדווב

New member
שלום, את נוסעת...

חברה יקרה, אפילו שכמעט לא הייתי כאן בזמן האחרון אפילו שמלא זמן לא ניתחתי/הערתי/הצקתי/ניג´סתי או סתם דיברתי פה שטויות אפילו שהיום יום שני ואני בד"כ הרבה יותר צלול בימי שלישי אפילו ולמרות כל זאת אני מרשה לעצמי להגיד לך... תודה- על הכל ( וזה כולל ה-כ-ל, כולל זריקת מקלות) סליחה - במקרה וצריך (ואני רוצה להאמין שלא צריך, לא צריך נכון?) בהצלחה- לאן שתפני (ואני בטוח שתפני לאן שצריך -וגם תדאגי לאותת ולפתוח אורות) מצטער שיצא קצת דביק... אבל ככה זה עם דובים שמודיעים להם שהמנהלת שלהם נפרדת מהם (ועוד במפתיע וביום חול, ושמנסים ביד אחת לכתוב וביד השניה למנוע מצינצנת הדבש מליפול) זה עצוב להיפרד, הדוב

אריק!

New member
איזה קטע, עכשיו שמתי לב שהחלפת

צבע. לפי הבהילות שהחזרת את הצבע נזכרתי לפתע בשאול מופז שאץ רץ לבק"ום להחזיר ציוד, כדי שיתחילו לספור לו. אני מקווה שאת לא צריכה תקופת צנון לכבוד המעבר מן הפורום לפעילת שטח רצה לכנסת. אגב, לפי מי שנכנס, יותר נכון נכנסה לליכוד גם ניהול פורום הוא כרטיס כניסה מכובד למשכן. גם עלי עוברים ימים קשים, ממחזיק שם פופולרי ודמות אהודה הפכתי בחזקת חשוד בעבירת שוחד, ושנתי נודדת. לו לפחות הייתי נהנה מהכסף. היות שמצאתי את עצמי נתמך לנהול הפורום ע"י גורמים אנונימיים, אני מקווה שהם לא קשורים למאפיה מאורגנת כדי שבעתיד לא אצטרך לתת הסברים לתמיכתם. אריק.

אריק!

New member
איזה קטע, עכשיו שמתי לב שהחלפת

צבע. לפי הבהילות שהחזרת את הצבע נזכרתי לפתע בשאול מופז שאץ רץ לבק"ום להחזיר ציוד, כדי שיתחילו לספור לו. אני מקווה שאת לא צריכה תקופת צנון לכבוד המעבר מן הפורום לפעילת שטח רצה לכנסת. אגב, לפי מי שנכנס, יותר נכון נכנסה לליכוד גם ניהול פורום הוא כרטיס כניסה מכובד למשכן. גם עלי עוברים ימים קשים, ממחזיק שם פופולרי ודמות אהודה הפכתי בחזקת חשוד בעבירת שוחד, ושנתי נודדת. לו לפחות הייתי נהנה מהכסף. היות שמצאתי את עצמי נתמך לנהול הפורום ע"י גורמים אנונימיים, אני מקווה שהם לא קשורים למאפיה מאורגנת כדי שבעתיד לא אצטרך לתת הסברים לתמיכתם. אריק.

ליטן א

New member
עטרה....

היה גדול איתך. היית גדולה. מה זה גדולה, ענקית מהחיים.. גם כמיכל, וגם כעטרה..
אני פה בערך 7-8 חודשים, גם אם חלק מהם כקורא-ואינו-נקרא, אבל תמיד היה תענוג להיות פה בפורום שלך... מקווה שהשרביט יעבור לאריק בהקדם האפשרי.. אפשר לנסות ללחוץ קצת על הנוגעים בדבר, כדי שיתחילו להזיז ת´עניינים.. ותמיד תזכרי - לא משנה עד כמה חרא העולם, תמיד יש את החברים הטובים (גם אם הם רק אינטרנטיים..
), שתמיד פה, ותמיד מוכנים לקבל אותך בזרועות פתוחות, בחזרה לכיסא המנהלת... רק דבר אחד לא ברור.. מילא להפרד מהצבע.. אבל למה לזרוק את הכיסא שאת יושבת עליו? לא חבל על הכסף..? אסטראל חיפש לפני כמה זמן כיסא, לא?
היה נהדר - שיהיה רק טוב

shonshon5

New member
למה מה? לונדון מחכה לך? ../images/Emo160.gif

כנראה שינואר מתאים לפרידות. קר, מושלג.. שנינו עטופים במעילים ארוכים, צעיפים, כפפות... על הגשר הישן לאיל-סאן-לואי, פנסים צהובים מטילים אור על המדרכה שטופת הגשם.. שתי זונות עוברות ליד, מקללות בצרפתית.. שני ספלי תה ויסוצקי חם ומהביל.. ועד היום לא הצלחת לקמבן לי אומנטיקון של קרואסון.. לא אשכח, לא אסלח! בתודה על שאיפשרת לי להתפרע בפורום כאוות נפשי, ללהג שטויות ולזבל חופשי, בכפוף לאיכות וכמות היין שאיכלסה את בני מעי באותו רגע.. ודווקא עכשיו, כש"פרשתי" מהעבודה, ויש לי מלאן זמן פנוי - את בורחת.. באהבה רבה, ילדה, שיהיה רק טוב! אבי, יועץ רה"מ לפרידות.

Druyanizem

New member
אז...

את הולכת? תבואי לבקר לפחות? אם ככה אני רוצה להודות לך על הפורום הזה... שלמרות שרשמית הוא שייך לתחום הגרפולוגיה... הוא היה מעל ומעבר לגרפולוגיה ונתן להרבה אנשים להביע את עצמם ואת הרעיונות שלהם... ותודה שנתת במה לדרויאניזם (כמה מגוחך שזה נשמע) אז אני מקווה שהמנהל הבא יהייה שליש ממה שאת היית (או יותר...). תודה

זה שיר פרידה

אז באתי רק לומר שלום... ולומר תודה על כל מה שתרמת לידע שלי בתחום.

למעלה