"שלום.... אני נוסעת"...

gaia20

New member
"שלום.... אני נוסעת"...

"אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה..." לא, אני לא נוסעת לאף מקום... היום, בשעה 5:30 בבוקר, אחותי היקרה (הגדולה, לא דובדבן) טסה לה להודו.... קשה לי עם זה, ממש קשה, אני ממש אתגעגע אליה... היא נוסעת לחצי שנה לפחות..... טוב, אני הולכת להכין את עצמי נפשית לפרידה ממנה... אוי, כמה דמעות יהיו בשדה תעופה היום.....

lupland

New member
מצפים עוד לך, עובר ארח

שעור קצר בספרות: אחד משני שירים של אלתרמן.(השני-עוד אבוא אל סיפך) העוסקים בנווד. היות שעוד אבוא אל סיפך מדבר על הנווד והנמענת-האשה האהובה הרגשתי יותר הזדהות ל-עוד חוזר הניגון שבו הדובר הוא הנווד והנמען הוא...הנווד. בשיר הזה יש קונפליקט של הנווד בין העיר לבין הדרך.הדרך קוראת לו ללכת בה.היא מאופיינת בתאורי טבע -ענן בשמיו.ברקים עוברים בטיסת נדנדות תמונת המשפט-הדרך נפקחת-כלומר הדרך מפקחת.שומרת. והשורה התחתונה האהובה עלי- הנווד יודע שיום אחד יצטרך לתת דין וחשבון האם הגשים את עצמו.היה נווד או לא. כמובן שניתן לכתוב עוד ועוד אבל זה מספיק. כמו כן לא צריך להיסחף.הידע שלי בשירה עברית מצטמצם לכמה שירים בודדים זהו.גאיה יקרה.עזרת לי לסגור את השיר עם הנסיעה של אחותך "הנוודית" שהדרך קראה לה לפני תחילת הלימודים או מה שלא יהיה.אני מאמין שכולם כאן מברכים את אחותך בדרך צלחה ושתהנה מכל רגע ורגע. נפגש בהמשך...

זאבית

New member
תמסרי לה נסיעה טובה../images/Emo160.gif

את עוד תראי איך הזמן טס.......ולפני שתגידי לה שלום, היא כבר תחזור ואז תגידי "ווויייי זה נראה כאילו רק אתמול נסעת וכבר חזרת.....). היא בטח תתקשר המון (גאון מי שהמציא את הטלפון), שתעשה חיים גם בשבילי, בי עדית.

למעלה