שלום. אני נוסעת....

• פותח הנושא E W
  • פורסם בתאריך

E W

New member
שלום. אני נוסעת....

ולא שיש לי אשליות בקשר ללונדון.... כי בסה"כ אני אעבור שם בשדה התעופה.... בדרך לגלזגו שבסקוטלנד. ולא, היאוש שם ממש לא יותר נוח.... זה 10 ימים של עבודה קריעת תחת.....אבל מילא... אתם תשארו כאן ותעשו חיים, ואני אסבול לי שם בשקט, בקור, בגשם (10 ימים של גשם צפויים שם) חנוט בתוך חליפה מנסה לשעשע את הלקוחות..... ובעלי והילד יחכו לי כאן, עם טבלת יאוש של 10 ימים עד שיראו אותי שוב. (רותם אתה לא לבד - אני מציע שתפתחו פורום מתגעגעים גאים
) אז מאחר ואני לא אהיה כאן בט"ו אב, החלטנו לקחת יום חופש, ולהתפנק בבית, ללכת לאכול צהריים בחוץ, ואחר הצהריים משפחתי. וכשאני חוזר גם יהיה קצת חופש, לבלות עם כולם. העבודה יכולה לחכות
תעשו חיים, תבלו בט"ו באב עם האהובים שלכם או האהובות שלכן. ואם אין לכם עוד (צפע - אני חושב עליך גם) אז יש שלל אירועים ומסיבות ב"גורן" התל אביבי
אני בטוח שאפשר יהיה למצוא שם משהו

צ פ ע

New member
לאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

אל תלך EW - אל תשאיר אותי לבדדדדדד
טוב - די עם ההגזמה. כולה 10 ימים אתה נוסע, ועוד לחו"ל על חשבון העבודה. העבודה שלי בקושי מממנת לי את הנסיעה בקו 25... תסע, תהנה, תנסה לא לעבוד קשה מידי, והכי חשוב- תזכור שיש לך כאן משפחה וחברים שאוהבים אותך ומחכים לך.
אם אתה ורותם פותחים פורום "גאים מתגעגעים" אז אני פותח פורום "רווקים ומרירים".
יאללללללה - עוד מבחן אחד למנייייייייייאק
(בלי מועדי ב'
)

E W

New member
איזו דרמה...

כולו מבחן אחד... אח"כ אתה חופשי ומאושר
אני אביא לך איזה סקוטי נחמד בתור מתנה

yosef 30

New member
יש אנשים שנוסעים ויש אנשים....

שאני אבין
אתה מתלונן על נסיעה שיש בה קריעת תחת
אני לא מבין את ההומואים האלה לפעמיים.
כל הכבוד לך
שאתה יודע לעשות הפסקה ולבלות עם המשפחה שלך לפני נסיעה לחו"ל של כמה ימים. לפעמיים נסיעות לחו"ל נשמעות כמו משהו מגניב - אך מי שעובד על הקו הזה לא תמיד אומר זה מרגיש כמו שזה נשמע. אני מאחל לך שתהנה שם למרות הקירעת תחת שאתה מדבר עליה
(מתקתקי בטח היה רוצה עובדה כזו
) ואני מאחל לך שיהיה לך חם מעצם המחשבה על בעלך והילד שלכם - תענוג של מחשבה -
. ואם כבר אתה מביא לצפע איזה סקוטי אחד אז אני מבקש לכבד את הנהלת הבית הזה ולקבל גם מתנה
ושלא יהיו טעויות בבקשה.
משהו מתוק יכול להיות מתאים מאוד.
נסיעה טובה ידידי הייקר חג אהבה
שמח גם לך.
יוסף.

yos1976

New member
יואוו יואוו כמה אני רוצה לונדון

מזג אוויר מדהים כמו שאני אוהב...תיקח אותי גם
הבעל והילד מצפים למתנות (שאלתי ובדקתי
)

עודד א

New member
מישהו אמר לונדון ולא קרא לי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

לא יאומן
אוף. אבל - אינשלללה אני בלונדון בסוכות. אוקיי, אוקיי, מפרגן. נסיעה טובה מותק.

למעלה