שלום- אני מצטרפת!!!

שלום- אני מצטרפת!!!

אז אחרי שקיבלתי המלצות חמות חמות מענבל, החלטתי להציץ בפורום- וראיתי כי טוב. אז נעים מאוד- אני היידי, בת 27 מגדרה, אמא של אופק הקטנה ואשתו של עמית. אני סוכנת נסיעות ומדריכת טיולים בחו"ל- וכרגע משועממת בעליל (בבית ללא עבודה...).

דן צ

New member
ברוכה ההבאה למועדון הסגור

ואכן כך , זהו מועדון חברים די מצומצם והסודי ביותר במדינה כמובן שתצטרכי קודם כל לשלם דמי חברות ראשונים בסך 456.30 שקל לאחר התשלום תעברי מספר בדיקות מקיפות שחלקם אפילו לא תדעי שאת עוברת הבדיקות יכולות לפעמים להיות מתישות הן פיזית והן נפשית הם קשות ואחוז הנושרים הו מאוד גבוהה, רק שבוע שעבר מתוך 1200 איש הצליחו להתקבל 4 אנשים, אז תקחי את ה לתשומת ליבך. הבדיקות הם בדיקות גופניות, בדיקות I.Q, דפ"ר וקב"א וכמובן יהיה עלייך להוכיח את עצמך במתן עיצות . אבל לפני כל זה עלייך להביא לנו במקצת צרותייך על מנת שנעמוד על טיבך ועל מנת שתוכלי לעבור את המשוכה הראשונה. בהצלחה!

זיו25

New member
זה לא מה שזה נראה...

היי היידי, אני פה כבר שבועיים לערך, ואני עדיין מסתגל. אנא סלחי לי מראש באם תשמעי ממני צרחה אימתנית באמצע הלילה - הכל עקב חברותי בפורום נחמד זה. בהצלחה בהמשך הדרך... עוד מעט מישהו יביא לך אייקון, אבל עד היום לא הבנתי מה עושים איתו. בברכה, זיו.

zimes

New member
זיו. זהירות ../images/Emo18.gif

מה זה "עד היום לא הבנתי מה עושים איתו"? שאלות כאלה תשאל את המפעיל שלך. ותגש בבקשה לאפי בהמשך היום, לטיפול רציני בנושא.

זיו25

New member
באמת שניסיתי

הרמתי אותו בידיים השמתי אותו על האף ישבתי עליו הוצאתי אותו מהמקום שאליו הוא נכנס עשיתי איתו תעלולים כמו בקרקס נתתי לו ביס מאגס הוא בתמורה, כמעט הוריד לי את המכנס ואז ראה אותי שוטר , ונתן לי קנס אפי אמרה לי שהיא לא יכולה לפרט, ואני חייב למצוא את האושר הפנימי שלי לבד. אולי אחרי שאני אשלם את הקנס, אני אמצא.

דן צ

New member
תגיד תודה

בזמני בתנאי הקבלה לא היו מקבלים אייקון בכלל

זיו25

New member
תגיד, זה נכון מה ששמעתי?

שהמשתמש ה 1000 שיגיע לפורום יקבל שיר הלל לתפארת ישראל, ארוז בנייר עטיפה ובד של קטיפה?

דן צ

New member
{זיו ! הכל בסדר??}

{נראה לך שיהיו 1000 חברים במועדון המצומצם??} {האם השתבשה עליך דעתך?? שאם כן תן לנו לעשות את העבודה על מנת להחזיר את דעתך למקומה!!!}

זיו25

New member
../images/Emo70.gif אפי ../images/Emo70.gif

שימי לב, הוא התחיל שוב עם הסוגריים אמרתי לך שצריך להעלות את המינון , אבל לא. את לא מוכנה להקשיב. עכשיו תראי מה עשית. איך אפשר לבנות ככה מדינה?

כן כן

הטרנד במהרה יהפוך למכת מדינה. שמא נכריז שהיום כולם כותבים עם סוגריים?.

nutmeg

New member
אני מבקשת לשלוט מיד על הסוגרים פה!

זה לא פורום גריאטריה!

ברוכה הבאה, היידי

מקצועך לבטח יבוא לידי ביטוי בפורומנו, שכן רובנו נמצאים רוב הזמן על המזוודות, בדרכנו למשימה עלומה זו או אחרת. כמו כן אנוכי מקווה שקורצת מהחומר האנושי המשובח שצימעס וענבל מספקות לפורום בקצב רצחני (בתמורה התבקשתי לאתר נשים מניקות שטרם הצטרפו לפורומן, על מנת לדון בסוגיות החשובות המתנהלות שם תדיר). שירה, הראש הגדול הנוכחי, נמצאת כנראה בשיעור תנ"ך בשעה הזו, לכן תיאלצי להמתין עד כי תשוב ותעניק לך דביקון-שי, משום שאני באופן עקרוני מסרבת לפתוח חלון הדביקונים השמאלי, ולשזוף את עיני בזוועה המתרחשת שם.

אוי, חדשה!

והנה, ככה סתם, קיבלתי הזדמנות לנצל את סמכויותיי בתור הראש הגדול של השבוע, לאחל לך ברוכים הבאים ולתת לך אמוטיקון מגניב. אז הנה-
וולקם

Dor K

New member
ברוכה הבאה (מה שלום סבא?)

<ואחרי שלא הצחקנו אף אחד, נחזור אל הפינה החביבה והחמה>

סבא מת... אבל פיטר בסדר.

חוץ מזה שקלרה בהריון שוב... (רק הכבשים צוחקות עכשיו...)

Dor K

New member
אני לא מאמין!!!../images/Emo99.gif

אחותי, אני אוהב אותך, יא מרגשת אחת!! ואני חשבתי שאני היחידי שראיתי את היידי בת ההרים, ונשארתי ער עד סוף הסרט... <אני לא מאמין שהרגע הודיתי בזה בקול רם...> <מספיק עם הסוגריים האלה!!>

למעלה