שלום אני מחפש

• פותח הנושא BSDS
  • פורסם בתאריך

BSDS

New member
שלום אני מחפש

לקנות אלבום של ת'יאטר ואני מחפש משהו עם קטעי באס כמה שיותר טובים\יפים\מורכבים כי אני יודע שהבאסיסט שלהם מעולה, יש המלצות?

NiGa

New member
מפלצת הבאס הכי גדולה

מבחינת תפקידים מורכבים מוזיקלית לצד טכנית זהו Scenes From a Memory מלבד סולו בס, יש תפקידי באס ממש ממש מתוחכמים מבחינה הרמונית.

Uv Kruvi

New member
מסכים עם יותם...

ואם אתה מבקש ללמוד כזה באס אתה בטח צריך להיות תותח, יש מצב שנשמע קטעים שלך? :)

BSDS

New member
אני מסמיק...

את האמת לפי המעט ששמעתי קשה מאוד לנגן ריפים שלו בגלל שהוא מנגן עם באס שישה מיתרים ועם שלושה אצבעות ביד ימין(!) אבל זה טוב לשמוע באסיסטים טובים עם חומר מקורי כי הזה עוזר להתקדם. קטעים מוקלטים אולי בעתיד
תודה על העזרה בכל זאת

NiGa

New member
בגלל זה אמרתי,

מעבר לטכניקה מטורפת, שהוא מנגן כמו גיטריסט על בס שגדולה בערך פי 2 מגיטרה, יש גם הרבה מהלכים מעניינים שאפשר להוציא וללמוד.

Uv Kruvi

New member
חחחחח...

קרעת אותי עם הכותרת!!! "אני מסמיק" לא יודע למה... :) וכן... אם אתה מחפש משו מטורף... victor wooten אחד התותחים ששמעתי... או שתוריד את nuclear rabbit - bowling with midjets (לא בטוח שאייתתי נכון) אבל אני אוהב את השיר...חמוד מטורף (מבחינת בס) ומצחיק :)

BSDS

New member
victor wooten מלך אבל בעיקר בסלאפ..

אבל אני אוהב אותו בכל זאת ;)

Cruvi7

New member
שלוש אצבעות ושישה מיתרים

הם לא דבר כ"כ נדיר. אבל אני אשמע, אולי באמת יש כאן משהו טוב. ה-בסיסט זה ג'קו פסטוריוס, בנאדם מדהים(ז"ל).

EROTOMANIA

New member
.........

גם סטוארט האם בסיסט בנזונה.. ועד עכשיו ראיתי אותו מנגן על 4 מיתרים..

BSDS

New member
גוקן פאסטוריוס לא חצ מהבאסיסט שלהם

גם יש היום המון באסיסטים שלא רואים אותו ממטר (אליין קארון למשל) הוא פשוט מאוד מוכר כי הוא האבא של הבאס-הוא הראשון שהתחיל להשתמש בבאס לכלי לסולואים וככלי מלודי יותר, חוץ מזה שהוא עשה את הפרטלס הראשונה...

mr oysterhead

New member
אממ..

בוא נגיד ככה, בלי ג'קו פסטוריוס לא היה אליין קארון. חוץ מזה שהוא עשה גם דברים מספיק מסובכים מבחינה טכנית. והיה לו סאונדי פשוט בנ.. אל תנסה להפוך אותו להנדריקס של הבאסיסטים

NiGa

New member
אבל אתה חייב להסכים,

שזה בערך המצב... כבודו במקומו מונח, ושמעתי מספיק קטעים שלו כדי "להוריד את הכובע" בפניו אבל דברים מתפתחים עם הזמן...

BSDS

New member
תעביר את הדיון הזה לפורום נגנים

ושמה אני יאמר לך את כל הטענות שלי, אבל רק אמרתי שהוא מוערך יותר מדי.

למעלה