שלום, אני מחפש כלי ניהול בדיקות...

שלום, אני מחפש כלי ניהול בדיקות...

שלום חברים,
אני מקים מערך בדיקות בחברה ולכן אני מחפש כלי ניהול בדיקות עם התנאים הבאים..
1. ללא CLOUD.
2. יכולת ממשק עם GIT.
3. כלי נוח לתפעול והדרכה.
4. לא חייב להיות חינמי.

תודה רבה על כל עזרה.

עמית ו

New member
ומה אתה מתכנן לעשות איתו?

אקסל הוא יופי של כלי ניהול בדיקות, גם quality center וQAComplete עומדים לפחות בחלק מהדרישות שלך.
&nbsp
מה אתה צריך מכלי ניהול הבדיקות שלך? למה הוא צריך להתממשק עם גיט? בעולם אידיאלי, מה אתה מקווה לעשות בעזרת הכלי הזה?

תשובות

ניהול בדיקות:
1. כתיבת תכנית בדיקות, הרצת סבבי בדיקות, ניהול באגים, הוצאת ד"חות, שחרור תוצאות STR. עבודה אל מול הפיתוח.
2. אני צריך שמירה וניהול נכון של סבבי הבדיקות, קישוריות בין הבאגים לTEST ספציפי. אקסל הוא כלי "טיפש" במוחים האלה וגם לא מקצועי. היום אני משתמש בו להרצת בדיקות שבועיות אבל זה לא רציני. QC כלי יקר ולדעתי לא שווה את הכסף. כלים אחרים שבדקתי היו עם ענן (וזה לא מתאים לנו).
3. לגבי ממשק עם גיט, אני יודע שיש כלים שמתממשקים עם גיט. יש כמה מאות באגים פתוחים בגיט וזה יחסוך לי כאב ראש בקטע הזה.

תודה על ההתייחסות

עמית ו

New member
אני לא מכיר כלים טובים שהם גם לא יקרים וגם לא בענן.

יצא לי לעשות חיפוש בעבר על כמה כלים כאלה, ומתוך מה שהצלחתי למצוא, היו שניים שלא היו מבוססי ענן והיו שווים איזושהי הסתכלות, ואלה השניים שהזכרי לעיל - גם המחירים שלהם דומים (QAComplete נראה קצת יותר יפה, QC אפשר לי כמה דברים שהיו חסרים שם), פרטים נוספים אפשר למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/936/181141591/מחשבים/בקרת_איכות_תוכנה_-_QA
לא בדקתי חיבור לגיט, כי זה לא היה רלוונטי עבורי, כך שאני לא יודע לומר שום דבר על האספקט הזה.

talimish

New member
בבקשה...

יש כאן כמה כלים מעולים, Open source tools. הכי טוב לדעתי זה הכלי של practitest
אבל אתב בהחלט מוזמן לבדוק את כולם: Test Management

למעלה