שלום אני לינוי

שלום אני לינוי

אני אוהבת ורוד אבל אני לא פקאצה כי אני לא מדברת כמוהם וכותבת ככה (ה**מה ק!רה) [ אגב אני חדשה ואני אוהבת לדבר את פקצות כי הם מטומטמות קשות הבנה כאלה טוב יש לי חוש הומור כאילו אני אוהבת לעשות צחוקים ודחקות טוב דברו שלא יהיה משעממם תרגום לפקאצות (פקאצי): Xנ* X!הבת !רוד Xב& Xנ* לX פקXצה כ* Xנ*...... טוב אין לי כוח הפקאצה מבינה תבין למרות שהיא קשת הבנה

חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif שונאת

פאקצות... מה זה הפורום האידיוטי הזה??? אהה וזה סתם סטריאוטיפ שפאקצות לובשות רק ורוד.. אני פריקית ולובשת ורוד

A l a n i s

New member
נאמ

חח.. אני לא אוהבת את ההגדרות האלו.. כולנו בני אדם..
חח אבל הפורום הזה מצחיק
יותר מדי
בע. תפסיקו להגיד שאתם פריקים. זה נשמע כה מטומטם.
נממ .. אני אוהבת שחור ו-וורוד.. אז? מה אני?

xtina 4 ever

New member
פחחחחחחחח../images/Emo6.gif

פריק אמיתי לא אומר "אני פריק" וזה רק מוכיח לי ולכולם שאת סתם וואנבי
get a life honey

A l a n i s

New member
והתגובה שלך

לא מראה על חוכמה גדולה יותר מדי, כל הפריקים האלו זה בולשיט אחד גדול, אז מה אם הוא לובש שחור.. ואין כזה דבר פריק אמיתי. כל השטויות האלו דפוקות אמיתיות.

xtina 4 ever

New member
כשתלמדי מה זה "פריק" תגידי לי../images/Emo4.gif

ההגדרה ל"פריק" היא בנאדם מוזר, שונה, ופעם ללבוש שחור ולשמוע רוק היה מוזר...עכשיו כבר לא..לכן כל מי שלובש שחור, שומע רוק ואומר שהוא פריק הוא בעצם וואנבי... יש אנשים שיש להם חשיבה מוזרה, שונה וגם הם נחשבים ל"פריקים".. מה שבטוח, "פריק" לא מתבטא בסגנון לבוש בכלל!!!

A l a n i s

New member
מה לעזעזל קשור?

אני לובשת שחור, כי זה הצבע האהוב עלי, ואני אוהבת ורוד, ואני שומעת רוק, ומטאל, אז... מה השטויות האלו שלך?! ומה זה השטויות האלו "שתלמדי מה זה פריק תגידי לי", את לא קולטת?! זו הגדרה דפוקה ומפגרת.

A l a n i s

New member
וגם

להגיד "פריק אמיתי לא אומר שהוא פריק כי אחרת הוא יוצא סתם וואנבי", נחשב בעייני גזענות מגעילה ומיותרת.

למעלה