שלום אני כאן!

e d e n 1

New member
שלום אני כאן!../images/Emo92.gif

שלום לכולם! אני נמצאת במהלך הטיפול הראשון שלי בפוריות והוא IVF. שבועיים קבלתי תרסיס superfact והיום קבלתי כבר זריקה השניה של MENOGON. אז אני רק רוצה עידוד ותמיכה !!!

oc101

New member
ופה יש המון מזה

כמה שרק את יכולה לקבל ! אנחנו כאן איתך (כמעט) לאורך כל הדרך בהצלחה וברוכה הבאה הצעירה בבשלניות

עדן - אין בעיה קבלי המון עידוד ו

תמיכה גם ממני. שיהיה בהצלחה , וגם אני מצטרפת אליך עוד כמה ימים , אני מתחילה זריקות וטיפול IVF ראשון. דנדוש

e d e n 1

New member
דנדוש היקרה ../images/Emo24.gif

דנדוש היקרה! תודה חמודה. בהצלחה בהצלחה גם לך וכמובן שזה יהי טיפול IVF ראשון ואחרון שלך.

הגעת למקום הנכון...

מקווה שהשהות כאן תנעם לך, ושהכתף שנציע לך תהיה מספיק רחבה. אבל יותר מכל מאחלת לך שתהיי איתנו כמה שפחות זמן, ותעברי במהירה לפורום הריון. בהצלחה בטיפול. פז.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

עידוד ותמיכה תקבלי- אבל כדאי שתרצי רק הריון בריא
אני מקוה שתשרדי את הסופרפקט בשלום- לא הוא גרם בעיות ריכוז וזכרון. על כל שאיפה הייתי שומעת את האי קיו שלי מתפזר לכל עבר
אז קדימה לדרך, תחתרי חזק ומהר, ותעברי מפה לפורום הריון הכי מהר שאפשר
נועם

e d e n 1

New member
נועם חמודה../images/Emo6.gif

קודם כל תודה סופרפקט אני עוברת בשלום אבל זריקות... כואב! לעבור לפורום הריון לי אישית ייקח קצת זמן אבל אני זה יבוא.

ברוכה הבאה, ומאחלת לך שתעברי מהר

לפורום השכן. את המנוגון כדאי להזריק ממש לאט-ככה פחות כואב (אבל נשאר סימן בגלל ההזרקה האיטית, אז לא להיבהל). לא כתבת כמה אמפולות את מקבלת, אבל בעיקרון אפשר לדלל אותן עם פחות אמפולות של מדלל ואז יכאב עוד פחות. (למשל לדלל 3 אמפולות עם מדלל אחד או שניים ולא שלושה). בהצלחה!

e d e n 1

New member
../images/Emo42.gif קטנה

אני מזריקה 2 אמפולות(אמרו לי שזה לא הרבה) בגלל שאני פוליציסטית. ועושים לי אתזה עמוק ולאט וזה מתחיל ממש לכאב רק לאחר 4-5 שעות. ואין לי סמנים. תודה תודה תודה לך.

אז כדאי שתעסי את המקום קצת, אחרי

ההזרקה, כדי לפשר את החומר-זה יכול לעזור.

e d e n 1

New member
שמש חמודה שלי

אני אגיד לבעלי (שגם הוא יעשה משהו
) תודה

זוליק

New member
כאן תקבלי הרבה תמיכה ואהבה../images/Emo140.gif

בכל רגע של ייאוש, מצב רוח, או כאב תקבלי הרבה עידוד ואמפטיה מחבורת בנות שתמיד יהיו לצידך וייזדהו איתך לחלוטין (גם הבעלים). מקווה שזהו הטיפול הראשון והאחרון ובזה תסגרי את העניין. מחזיקה לך

e d e n 1

New member
זוליק יקרה!

אני כ"כ מתרגשת לראות את המילים החמות שכתבו לי . תודה לך

למעלה