שלום! אני חן.

שלום! אני חן.

אז...אני נורא מקווה שיש לי מקום בפורום הזה... אפשר להשתלב?...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

תהני בפורום
ו... בטח שאפשר להשתלב

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifברוכה-הבאה!!

(או,סופסוף יצא לי מישפט נורמאלי,אני תמיד מתבלבל ואומר לבנות: "ברוך הבא" בטעות....) אני שמח מאוד שהצטרפת....

תודה לכולם על קבלת הפנים!

ואתמול קנו לי כמה מדבקות של בנות-הפאוור-פאף והן כאלה מחבקות אחת את השנייה והכל... =<+>=קניתי אותן בעזריעלי...

והצצתי בעמוד השני ושמתי לב ש------>

אתם כל הזמן דיברתם על איזשהם:לילך וקובי וקיללתם מישהי בשם:אנה מי הם?! ולמה אתם סוגדים ל-"לילך" ו-"קובי"? ולמה אתם מקללים את "אנה" הזאת? לעזעזל מי הם?

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifשאלה טובה ילדתי,

עיניין זה קשור להיסטוריה של הפורום.... אנה,ילדה מירשעת מאוד,שרבה עם כולם פה וניסתה להשתלט על תפקיד המנהל,סולקה (או הסתלקה) מפה לא מכבר,ואנחנו עדיין ניזכרים מידי פעם במעלליה המרושעים.... קובי ולילך,שני ילדים חכמים ונבונים,שאני אישית מאוד מחבב.... קובי הוא בעצם "קובי גין",ילד שתמיד עוזר להפעיל את הפורום והוא עדיין שותף בו,ואילו לילך,silver fox המתוקה עזבה בנסיבות מיסתוריות (שכבר כולם יודעים אותן) את הפורום,וזו הייתה אבדה קשה לכולנו,זהו.

זאת אומרת שמה ש-

נבע ממךזה רשע ? בדרך-כלל אם מישהו עושה לי משהו אני מתעלמת!...עז אתם מחלקים כל ילד וילד בקבוצות ומי שאתם לא חושבים שהוא אוהב את הפורום אתם מכתירים לו כתר לפלפים!? טוב סליחה עם העלבתי אבל אסור להתנהג לאנשים כך! את מי עוד אתה שונא מהפורום?... אגב, אין עכשיו את הסדרה!
אז אני יכולה רק ליראות באתר!
אופי! זה לא פייר!

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifאההה סליחה,

חני,אם ניראה לך שלקלל ילדים בפורום,לרכל עליהם מאחורי הגב, להסיט אותם נגד החברים שלהם ולנסות להיות מנהלת הפורום בצורה שתלטנית זה לא רע,אז אני לא יודע מה כן. ולא אמרתי שהיא לפלפית,היא דווקא קולית ביותר,אבל זה לא קשור לזה שהיא מירשעת,ואם את רוצה באמת לדעת,תכתבי לה מסר אישי ותיראי איזה קללות והסטות היא תכתוב לך כתגובה....

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifרואה?

ניראה לך שאני סתם אשים סטיגמות? מה פתאום?!תחזרי לדפים קודמים ותראי מה קרה....

למעלה