שלום. אני חיילת בת 19

שלום. אני חיילת בת 19

וחוששני שיש סיכוי שנדבקתי. שאלתי היא כזו: איך אני יכולה לדעת בוודאות 100% אם אני חולת איידס אם עדיין אל עברו 3 חודשים מאז שנדבקתי (כי איני יודעת מתי בדיוק יכול להיות שנדבקתי) ולקבל תשובה תוך 24 שעות ולא חודש כמו בבדיקה רגילה? שמעתי על בדיקה שנערכת בבי"ח רמב"ם.... מישהו יכול להסביר לי קצת יותר? זה דחוף לי לדעת איך מתבצעת הבדיקה, כמה מבחנות ואיך ניגשים לשם ועושים בדיקת דם במיידי?

RotemVaad

New member
תשובה

תשובה ודאית ניתן לקבל חודשיים לאחר החשיפה - לא פחות.

ואם אני לא יודעת מתי נחשפתי ?

אם שכבתי עם גבר במשך כחצי שנה והפעם האחרונה ששכבנו הייתה לפני חודש וחצי, והיום הוא גילה לי שיש לו איידס. איך אני אמורה לדעת מתי הוא נחשף? ואיך אני אמורה לדעת מתי החודשיים האלה התחילו? לפני חודש וחצי או לפני חצי שנה? בקיצור, איך אני עושה בדיקת איידס שלא אצטרך לחכות את החודשיים האלה? כמו במקרים חלילה של אונס, שצריכים לדעת במיידיות אם הנאנסת נדבקה באיידס או לא ? יש בדיקה כזאת שנותנת תשובה מהירה? אני זוכרת שפעם עשיתי בדיקת איידס וקיבלתי את התוצאות רק אחרי חודש. אני צריכה לדעת איך ואיפה וכיצד אני עושה את הבדיקה הכי מהירה כדי שייתקבלו לי תשובות וודאיות בפחות מחודש ימים. יש דבר כזה? שמעתי שיש בדיקה שהתוצאות שלה מתקבלות לאחר 24 שעות. אפשר מידע על כך?

RotemVaad

New member
תשובה

את צריכה להבדק חודשיים לאחר הפעם האחרונה ששכבת ללא קונדום.

תודה רותם, אבל נראה לי שאת לא מבינה את שאלתי.

אני אנסח את זה אחרת: נגיד ושכבתי עם בחור אתמול בערב, והיום בבוקר הוא גילה לי שיש לו איידס. איך אני יכולה לדעת אם גם אני נבדקתי מבלי לחכות חודשיים? האם יש דרך לעשות בדיקה מהרגע להרגע???????

WdanaW

New member
שאלה בנושא:

אבל אם למשל יש לי יחסי מין עם אותו בחור שנתיים (רק איתו) וגם הוא מקיים יחסי מין רק איתי...יש אפשרות כזו להבדק עכשיו לאיידס (למרות שלא עברו חודשיים מהפעם האחרונה,אבל אנחנו ביחד שנתיים אז אפשר לספור את החודשיים האלה מתאריך אחר)? אפשרי? מקווה שהבנת את שאלתי תודה!

WdanaW

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אשמח לקבל תשובה אם אפשר, תודה מראש!

למעלה