שלום אני חדש

RedShibby

New member
שלום אני חדש

אני נעם, בן 13, תשעה חודשים 16 ימים ושלוש שניות. בר הביאה אותי לפורום. אני לימדתי את בר מהו השיבי, הוא שלי (לא שיש לי בעיה שמישהו אחר ישתמש בו).

Rage Of Fire

New member
נועם ../images/Emo6.gif

ברוךהבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתה כבר הנועם השלישי שלנו! אמממ...שיבי?
אמממ.... אני מקווה שיש לך מסנג'ר ואם אין אז תעשה אחד ואז תוסיף אותי! [email protected] ד"א קוראים לי סער ואני בן 15, חודשיים, 12 ימים, 4 שעות, 17 דקות ו21 שניות... רק לידע כללי כזה
אמממ כבוד לבר שהביאה אותך לכאן! פרט עלייך זתומרת מה אתה שומע...

RedShibby

New member
מה אני שומע...

הממממממממממממממממממממממם............ אורפנד לנד Tenacious D Led Zeppelin מוניקה סקס System שוטי הנבואה NIRVANA Queen Guns N' Roses Opeth כוורת גזוז אביב גפן יוני בלוך מופע הארנבות בית הבובות Rush זהו בערך...

מתוקה777

New member
../images/Emo15.gifברוך הבא לפורום!!!

שלום שלום! אני מור בת 17 ואממ 3 חודשים מאור יהודה תיהנהה בפורום דרך אגב אחלה להקות אתה שומע...

Evil Pig

New member
היי נועם- ברוך הבא!

אני דורון בן 17 מטבעון. תקרא את חוקי הפורום שנמצאים במאמרים כדי שבעתיד לא יהיו בעיות. והשתלבות נעימה. ד"א אחלה להקות אתה שומע, אבל למה בית הבובות?.. זה מכתים לך את כל הרשימה היפה הזאת..

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif../images/Emo31.gifבית הבובות חרא.

נו אבל אם אתם אוהבים תאהבו, מה.

Sweet berries

New member
מדוזה|../images/Emo113.gif ~ שיביות המונית ~

נעם! ברוך הבא לפורום. אני שמחה שהחלטת להצטרף
[אני מניחה שזה יהיה מיותר לספר על עצמי..] כן כן אנשים השיבי זה ממנו, זה הוא הדביק אותי בזה [וגם קצת dude where's my car , במיוחד אחרי 5 פעמים ברצף בערך שצפיתי בסרט הזה ]. בלהבלהבלה להקות נהדרות אני חייבת להסכים, ואם אתה אוהב נירוונה בטח תאהב גם את אליס אין צ'יינס. בכל מקרה, ברוך הבא תמשיך לבקר! שיבר. [ D: ! ]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גלי בת 16 מאזור ירושלים
כל עוד אתה שומע גאנז אתה על אורגינל (
) שתהיה לך השתלבות נעימה

Pumpkin Pie

New member
אני יודעת ~,~" ../images/Emo141.gif

אמרתי משהו עליך במין נקבה? [רק אמרתי השתלבות נעימה
]

RedShibby

New member
כן אמרת..

"ברוכה הבאה" בכותרת... אבל לא נורא... היה לי שיער ארוך עד לא מזמן והרבה התבולבולו

למעלה