שלום!!! אני חדש...

ומי את??

איך את יודעת?? חחח איזה קורע... את יודעת איך קוראים לי ומאיפה אני?? יפה יפה.. חח מי את מאיפה?? וכל מי ששאל.. אני מעטרת.. יישוב חוריסטי למדי.. ביישובי בנימין..

HoDoSh 16

New member
חח

כי בשבת חברה שלי שאלה אותך מאיפה אתה ואיך קוראים לך... אני אפילו זוכרת שהיתה לך כיפה אדומה חח

ממש לא ../images/Emo70.gif

ממש לא ישוב חוריסטי . נעם נצר , יואל גולד , יזהר ברק , בני וינטר . הם לא חוריסטים
עטרת - בין עפרה לבין נווה צוף . ( חקרתי עלייך יותר מדי
)

פעולת פתיחה

אני עשיתי אותה לבנות אבל תנסה... ישבנו במעל ואז העברתי ביניהם פתקים כמספר הבנות וכל בת כתבה 2-3 דברים על כל מיני בנות, ואז הקראנו אותם וקישרתי את זה לחודש ארגון שבפתח (אני נכנסתי שנה שעברה לפני חודש ארגון) שבכל אחת יש משו מיוחד וכל אחת צריכה לתרום את המשו הזה כי בטוח יש להן משו שלמישי אחרת אין, צופר - בכל אדם יש נר ואין נרו דומה לנר חברו וכו... וגם עשיתי להם את הקטע של הפאזל עם החלק החסר ושוב חפרתי קצת. עוד צופרים שאני זוכרת שעשיתי - אדרבה, הקטע על הסוסים והעגלה (אם אתה רוצה אני אביא לך אותו). וזהו... בהצלחה!!
מאיפה אתה?

ברוכהבא ../images/Emo70.gif

תהנה המונים
רק תזהר.. הפורום ממכר
אז אל תשכח לקבוע עיתים לתורה
.. ולעבודה
אגב.. נוית מנהריה.
נצח שליטה
(וואו, כמה זמן לא עשיתי את זה..
) אמממ, ולשאלתך.. תעשה ערב צבא, זה תמיד משאיר חותם בלב הקשוח שלהם..
ואם אתה רוצה אתרים עם פעולות.. אז: א. באתר של ישיבת כפר הרא"ה יש פעולהנט.. זה מצד ימין למטה בדף הראשי. ב. אתר חב"ב! עשוי להועיל פעם במליון שנה..
ג. הסניף הוירטואלי שלנו!!!! (תסתכל שמאלה בעמוד הפורום.. ב"הודעות מנהלתיות" או משו כזה..
)

תודה..

דבר ראשון את מי את מכירה מעטרת?? וממש תודה שעזרת לי.. נראה לי אני יעשה להם ערב צבא הכי טוב..
חחח עם צווי גיוס וכאלה.. חח

אז מסתבר שאני לא ממש מכירה..

יודעת על מישו.. עזוב, מסובך.
ואם אתה רוצה עזרה או משהו-תודיע!

הההדדדדדדדדדררררררררררררר

מצאתי את מה שהיה חסר בשיר של רכבת ההפתעות!!!!!!!!!!!!!!!! "הקטר דוהר בקצב, ושרים הגלגלים, זו רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים!!!!"

isilme

New member
../images/Emo205.gif

סוגדת!!! תודה! (אני מתארת לעצמי אותך יושב בחדר שלך מסתכל לתקרה ומנסה להיזכר בשיר...
)

פחחחחח

עמיחי , חניך שבט נצח בהדרכתו של יואל גולד . החבר הכי טוב של בני וינטר ומופיע בקפוצו'ן האדום -שחור של נצח . יש לכם רק בנים בשבט כי היו 2 בנות אחת ירדה לשבט שמתחת ואחת עזבה . טוב נו חקרתי עלייך קצת .
אל תבהל חחח חנוששש מתוקתי מה שלומך
רציתי להגיד לך שאני אוהבתותך !!
הייתי פה

בנענית

New member
איזו התרגשות!!

מה אתם לא מרגישים את זה? רק אני?!
עטרת!!! כ"כ בא לי להיות שם..... אני מאוד מאופקת, יש דברים שאני לא אמורה לפרסם בפורום הזה.. אבל פרקתי קצת.

חנוששש שלי !! ../images/Emo24.gif

אני יודעת , אני יודעת
ואני שמחה בשבילך ששמרת על איפוק . אני מתקשרת אלייך בע"ה היום בערב .. אוהבת אותך המון המון !

talula39

New member
חחחחח חן חולעלייך

זנ מה שאני חושבת שזה נכון? חח..או שסתם התקשר לי...

למעלה