שלום אני חדש

לא הבנתי......

סילימי
חחחחחחחחח נו מה אז איך כותבים? האבלים? שיהיה....

אז קודם כל ברוך הבא

שמחה גדולה ואושר למצטרפים חדשים. אתה אומר ששנאת את הכניעה המוחלטת לאלוהים. נו מה, עכשיו אתה בכניעה מוחלטת ליצרים שלך. חושב שתצליח למצוא את האיזון?

מזתומרת?

האידיאל של האדם זה להיות "כנוע" ליצרים שלו ולא לאיזה כוח אלוהי כביכול ומוזר אי-שם למעלה!

Le Fay

New member
ואם המוח שלו מורה לו למשל לילך תמיד

רק על הקווים בין האריחים ואף פעם לא על האריחים עצמם?

idonknow

New member
שאלה אלייך,אגב

אתה כבר לא דוס אבל מעטר בשלל סיסמאות של דוסים את החתימה שלך וגם ממשיך לכתוב בפורום של דתיים. אז.. אתה כבר יוצא או שאתה בתהליך?

האמת היא

שאני די רוצה לערוך את החתימה שלי כי היא כבר לא מעודכנת חבל"ז, אבל שכחתי את הסיסמה שלי אז אני לא יכול להיכנס לתפוז-עולמות הזה כדי לשנות את החתימה... אבל בעניין ההתנתקות אני נשאר איתן בדעתי, לא נראה לי שזה ישתנה אם אני אהיה חילוני. והרא"ה ר"ג בהחלט לא שולטים, שלא תחשבו, הם שבט גרוע בטירוף!

idonknow

New member
כל בני עקיבא גרועים בטירוף ../images/Emo3.gif

(סתם, רק הרוב).

אני נאלץ להסביר שוב.....

זה לא השבט שלי, זה שבט שהדרכתי עד לפני כמה חודשים, אני עצמי באחיה....

זה לא מפריע לי שאת אומרת שאני קטן

ואני יודע שכפ"ג זה כפר גנים, יש לי שמה חברים....

כפר גבירול?סניפי עולים פה../images/Emo13.gif

לחיי הנוסטלגיה... דרך אגב, למרות שיצאתי, אני עדיין אוהבת את בנ"ע.. גדלתי שם... אין כמו לביא...

זה אתה שהשתנית לא הם...

לכם הם עדיי שבט מעולה..רק שאת כל השטויות שחינכת אותם, הם עדיןי עושים, מה שהופך אותם לשבט גרוע...

הסכם אירן-ישראל

יש למופתי של אירן הסכם עם המופתי שלנו - הרב הראשי לישראל. שבמיקרה של התקפה גרעינית הוא ידווח לו. וכול החרדים ימלטו לארה``ב. באמת חשבת שסתם הם אומרים בעזרת ה? הכול מתוכנן! נ.ב חוץ ממה שלא.

למעלה