לא, גם לנגה היא נעלמה.. הקיצר, היא נעלמה.
ד דנונה לייט New member 9/8/06 #21 לא, היא לא מציקה היא פשוט לא קולטת שיש לי חיים, מקנאה אולי, לא יודעת.. והילה, פשוט ליו מי אלון, חשבתי שתביני אחרי אתמול..
לא, היא לא מציקה היא פשוט לא קולטת שיש לי חיים, מקנאה אולי, לא יודעת.. והילה, פשוט ליו מי אלון, חשבתי שתביני אחרי אתמול..
H hilel02 New member 9/8/06 #26 אני בן. ואין לי מושג על מה אתן מדברות. מעולם לא דיברתי עם דניאלה הזו.
ד דנונה לייט New member 10/8/06 #38 הילה, אל תעשי את עצמך, כי אני מכירה את הניק שלך, ולמרות שאת יודעת לשקר טוב, לא הצלחת לעבוד לעיי, סורי.
הילה, אל תעשי את עצמך, כי אני מכירה את הניק שלך, ולמרות שאת יודעת לשקר טוב, לא הצלחת לעבוד לעיי, סורי.
P Piece Of Mind New member 9/8/06 #30 בכל זאת נראה לי שמגיע לך חסימה... מה זה לקרוא לה דוסית? זה לא מנומס ולא יפה... אולי אתה לא הילה, ואני לא בטוח בזה, כי אתה כותב בדיוק ברמה שלה, אבל אני ממליץ לך ללכת...
בכל זאת נראה לי שמגיע לך חסימה... מה זה לקרוא לה דוסית? זה לא מנומס ולא יפה... אולי אתה לא הילה, ואני לא בטוח בזה, כי אתה כותב בדיוק ברמה שלה, אבל אני ממליץ לך ללכת...
H hilel02 New member 9/8/06 #31 בסדר. אמרת את דבריך,ומי שקרא-קרא. מעכשיו אני מבקש ממך לא להדחף לכל הודעה שלי.
י ילדונת טובה היחידה New member 10/8/06 #37 תזכור שהמנהלת העיפה אותך בגלל משפטים כאלו. ואין לי מושג מי זו הילה, אז אני לא יודעת אם זה אתה או לא. אבל אם אתה כן, אז זה ממש צומי..
תזכור שהמנהלת העיפה אותך בגלל משפטים כאלו. ואין לי מושג מי זו הילה, אז אני לא יודעת אם זה אתה או לא. אבל אם אתה כן, אז זה ממש צומי..
H half blood Yemenite New member 10/8/06 #43 נראה לי שאולי אתם טועים... אני לא יודעת לגבי העניין עם ההילה הזו, אבל הניק הזה מוכר לי. אני דיי בטוחה שהוא כבר הגיב כאן בפורום בעבר.
נראה לי שאולי אתם טועים... אני לא יודעת לגבי העניין עם ההילה הזו, אבל הניק הזה מוכר לי. אני דיי בטוחה שהוא כבר הגיב כאן בפורום בעבר.
P Piece Of Mind New member 10/8/06 #46 לפני חצי שנה, הא? למה, נראה לי שהתחלת את הפעילות בתפוז לפני חודשיים. מה קרה לקפיצה הקיצונית?
H hilel02 New member 10/8/06 #47 ואפילו יותר מחצי שנה- בכינוי אחר.אתה סתם קופץ,יש פה כאלו שמכירים אותי.