שלום אני חדש

Eshel21

New member
שלום אני חדש

קוראים לי אשל ואני חולה על סאות'פארק. עכשיו דיון איזה עונה של סאות'פארק הכי אהבתם?

sheff2k1

New member
מעניין הסיפור הזה ../images/Emo6.gif

אני הייתי פריק של WWF בכיתות ג'-ד', עד שלאט לאט יצאתי מהאשליה המתוקה שהקרבות האלה אמיתיים
אחחחחחחח זה היה טוב, הכי אהבתי את הקברן!!!

sheff2k1

New member
בערך.........

היו כנראה עוד סיבות, אני כבר לא זוכר......והקברן היה דמות אדירה(הבנתי שהיום הוא שונה), אני זוכר שהוא היה אחד החזקים וניראה לי שהפסיד רק פעם אחת..זה היה בשנים 93-94

AmitNHB

New member
הוא הפסיד הרבה פעמים, אבל תמיד זה

היה ברמאות. הראשון שניצח אותו "נקי", מה שנקרא, היה סטיב אסטין. ב 99.

AmitNHB

New member
גם אני היתי פריק של WWF

אבל מה זה פריק... זה היה החיים שלי בין 93 ל 01. איך שהוא יצא שהם היו מוצר לילדים שהיתי ילד, ושהתבגרתי הם החלו לשנות כיוון לקהל בוגר יותר, אבל מאז רסלמניה 17 נראה שהם מכוונים בעיקר לקהל של אוטיסטים. בדוגרי, הייתה תקופה שחשבתי שוינס בכוונה מנסה להרוס את החברה.

matan cohen1

New member
אם כבר העלתם את הנושא.

רציתי לדעת האם האנדרטייקר של WWF בשנים 93-94 בערך, הוא אותו אחד של ה-WWE? כי הם נראים מאוד שונים.

AmitNHB

New member
כן.

מארק קאלוואי שמו, וזה אותו אחד שהופיע לראשונה ב WWF ב 91, ועדיין נמצא היום ב WWE?

matan cohen1

New member
כן אני יודע שהשם שלו מארק קאלוואי

אבל העיניים שלו השתנו קצת וגם המבנה...משהו מוזר אתה לא חושב...

AmitNHB

New member
גם אתה לא תיראה בדיוק אותו הדבר

בעוד 14 שנה, אתה לא חושב ?

matan cohen1

New member
תשמע זה נראה דיי משמעותי בייחס

לבראט הארט וסקוט סטיינר ושון מייקלס שלא השתנו ממש. אגב שאלתי שאלה בנוגע לשיר -I'VE GOT SOMETHING IN MY FRONT POCKET FOR YOU שבאטרס רוקד איתו סטפס ורציתי לדעת אם יש כזה שיר באמת או שחיברו אותו בסאות' פארק.

AmitNHB

New member
אין לי מושג בקשר לשיר של באטרס.

ולגביי טייקר, זה אותו הבן אדם. כנראה בגלל שהדמות, עם האיפור, השיער על הפנים וכו', הוא נראה יותר שונה מהשאר...

wasted19

New member
שיר מומצא.. 70% או שזה פארודייה..

תחשוב על השיר... מה אתה חושב מתכוונים בו? חחחח...

למעלה