שלום אני חדש

שלום אני חדש

שלום אני חדש וחלומות צלולים מעניינים אותי כבר הרבה זמן ורציתי לדעת את הדברים הבאים: יכול לצאת מצב שאני ירצה להתעורר מחלום צלול ואני לא יצליח ואז זה יהפוך לסיוט בגלל שאני מפחד? האם אפשר לעשות דברים על טבעיים על החלום הצלול הראשון? אם אני ישן ואני בחלום צלול יכול לצאת מצב שלא יצליחו להעיר אותי? מה זה שיתוק שינה והאם יכולים להיות לי סיוטים מסויטים במיוחד מזה? כי חבר שלי נכנס לחלום צלול בלי כוונה והתחיל לו סיוט שכל פעם שהוא מתעורר זה בטוח החלום כך שיש לו טראומה מזה כבר והוא נהיה פרנואיד כלפי המוח של עצמו ואם אפשר להתעורר מחלומות צלולים אז איך?

roger4x4

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אז לגבי השאלות: 1. אני לא מאמין שתרצה ממש לצאת מחצלול, אבל גם אם כן תוכל לעשות את זה בקלות אם תעצום עיניים ותגיד לעצמך להתעורר. וגם אם זה לא יעזור ויהיה לך סיוט עם מפלצות, אז פשוט תהפוך אותם למרי פופינס (זאת עם המטריה). 2.בטח שכן
3.לא, מכיוון שחלום צלול הוא כמו חלום רגיל רק שאתה מודע שאתה חולם (הדבר הכי גרוע שיכול לקרות הוא שהטלפון יצלצל ואתה תתעורר
). 4. אני לא יודע איך הגעתָ לזה. כול פעם שאתה הולך לישון אז אתה מקבל שיתוק שינה (שמונע ממך לזוז בזמן השינה). עוד על השיתוק שינה, אתה יכול למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=27&QID=11869 וגם בשאלות הנפוצות. 5.ראה תשובה מספר 1 חצלולים נעימים

silverhawk

New member
אהלן איתמר!

ברוך הבא לפורום
יכול להיות, אבל הבעייה בד"כ היא איבוד הצלילות ולא להפך. ברגע שאתה מודע, בד"כ ניתן להתמודד עם מצבים מפחדיים בחלום.
בהחלט. ניתן לעשות את הכל בחלום, עם זאת, ככל שהדבר יותר 'על טבעי', ככה התנגדות המוח תגבר ויהיה קשה יותר לבצע אותו.
לא. חלום צלול הוא ככל חלום אחר, ולא ניתן 'להתקע' בתוכו.
שיתוק שינה זהו תהליך טבעי המתרחש בכל לילה כאשר אתה ישן. מטרתו היא למנוע מן הגוף לבצע את הפעולות אותן מורה לו המוח לבצע בעת החלום.

למעלה