שלום אני חדש !

אמירה

ארוגנטית ופוגעת. אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל מותר לה להגיד את דעתה. אם קבלת פנים כזאת אולי כדאי שאני לא אבוא למפלגת שינוי.

Sashka7

New member
אייי!!! מה קורה?

אני דווקא מאוד בעד שתצטרף!!!! אני חושבת שאם אתה אוהב את המפלגה ואתה רוצה להשקיע ולהגיע לפעילויות שלנו- אתה חייב להצטרף!!
אני גם חושבת שאם מישהו שאל אותך איזה שאלה לא במקום אתה לא צריך לוותר לו ולוותר על הצטרפותך למפלגה!!! תצטרף אלינו- אני ממש בעד
מקווה לראותך כבר בפעילות הקרובה!!!
ממני, סשה טרטמין,
יו"ר נוער שינוי נתניה

תמיר1991

New member
מוחמד,

פבל פוקס הוא לא "מפלגת שינוי". אל תסתכל רק על הצד הזה, ויש אנשים אחרים בתנועה, שיקבלו אותך, ולא משנה אם לאלוהים שלך אתה קורא אללה או אם אתה מאמין שישו הלך על המים, או שאתה בכלל חושב שאין אלוהים. שמי תמיר קרקסון ואני חבר תא ת"א, בן 14 מת"א. אני מקווה שתצטרף לתנועה ובטוח שתיהנה בה
שיהיה
תמיר.

תמיר1991

New member
ואני שמח שכל יום אתה רוכש לעצמך

עוד אוייבים בתנועה עם התנהגותך הנלוזה
תמיר.

האמת שרימה דיי צודקת...

פאבל אתה "התנית" את הצטרפותו לשינוי של מוחמד לשינוי רק בגלל שהוא ערבי, אני בטוח שכל אחד אחר שהיה יהודי לא היית שואל אותו אם הוא ציוני או לא, האמת שאני לא ציוני ואני חבר פעיל בנוער שינוי =( חבל שיש אנשים כמוך במפלגת שינוי...

FuxPavel

New member
למה רימה צודקת ?

כשהוא חותם על תופס הצטרפות הוא מצהיר שהוא מאמין באידאולוגיה של הנוער וציונות היא חלק מהאידאולוגיה, מן הסתם יש לי את כל הסיבות לפקפק בציונות של ערבים, אם הייתי ערבי אני בהחלט לא הייתי ציוני. ואם אתה לא ציוני מה אתה עושה פה ?זה אומר ששיקרת בטופס הצתרפות ?

רימסיף

New member
ואני מניחה

שאתה קובע מי אמור להיות פה ומי לא..... למה מי אתה בכלל???? ועוד משו....בעיתון הזה של נוער שינוי אתה דיברת על שאתה רוצה להגמיש את תהליך של שלילת האזרחות....שינוי, בתור מפלגה ליברלית, מתנגדת לדבר הזה. אם אתה לא איש ליברלי, מה אתה עושה פה? זה אומר ששיקרת בטופס ההצטרפות? והצטרפות כותבים עם ט.

FuxPavel

New member
אני בכלל חבר

ואני לא קובע, המפלגה קובעת. בעיתון שלנו דיברתי על אפליות ביני ובין אנשים במעמד הביניים לבין אוכלוסיות אחרות. לא דיברתי על הגמשת תהליך שלילת אזרחות. ואת בורחת מהנושא לגמרי, ספרי לנו מה הדעות שלך. ותודה על התיקון

asafz8

New member
חח...

עד שלא יחסמו אותך לא תרגעי עם ההודעות האלימות????

שינוי וציונות

ראשית הוא לא קבע דבר, ולכן לא צריך להדביק לאנשים דברים שלא נאמרו. ולגופם של דברים שינוי מוגדרת כמפלגה "ציונית, חילונית ושוחרת שלום" מן הסתם המצע של שינוי לא בדיוק יתאים לאברך ותלמיד ישיבה. אבל אם הוא מזדהה עם עקרונות המפלגה הוא יוכל להצטרף לקחת חלק בפעילות. .לכן יש לנו בשינוי אנשים דתיים וגם דרוזים ששירתו בצבא ונאמנים למדינה.

תמיר1991

New member
פבל, אתה מוזמן לקבל מצטרפים חדשים

בצורה מנומסת יותר להבא. תמיר.

למעלה