שלום אני חדש !

שלום ../images/Emo140.gif

מוחמד שלום, ברוך הבא לפורום נוער שינוי ולתנועת נוער שינוי. בגילך, יש לך אפשרות להצטרף לנוער שינוי ורק בגיל 17 להתפקד למפלגה עצמה. הפעילות בתנועה מתחלקת לשני רבדים - הרובד העירוני והרובד הארצי. אני ממליץ שתכנס לאתר נוער שינוי, ושם תמצא פרטים נוספים אודות התנועה, דרכי ההצטרפות ואופי הפעילות. בכל אופן, מכיוון שאין תא נוער שינוי בטייבה, התא הקרוב ביותר למקום מגוריך הוא תא נתניה. ניתן ליצור קשר עם יושבת ראש התא, סשה, בפלאפון 054-7532019. בברכה, יוראי להב הרצנו יו"ר נוער שינוי

JeeChan

New member
שלום מוחמד ברוך הבא

ובכן ראשית אני שמח לשמוע שאתה מתעניין בתנועתנו. אני אישית אשמח להכיר אותך. האנשים אצלנו הם חברה מאוד נחמדים וגם הפעיליות הם מהנות ברובם. אתה מוזמן לבוא לפעילות כלשהי ולהתרשם.

asafz8

New member
ברוך הבא!!

אז אולי חלומו של ברננקה יתגשם ויהיה תא בטייבה??

Sashka7

New member
עם קבל פנים כזאת אני בספק אם

הוא בכלל יצטרף בסוף אלינו!!! בינתיים עדיף שהוא יהיה בתא שלי ורק אולי יתחיל עם תא חדש בטייבה!!!

לא נראה לי שאני יצטרף.

עם קבלת פנים כזאת, כנראה שהמקום שלי לא בנוער שינוי.... כאילו מזכירים לי ישר בהודעה הראשונה שאני לא שייך ולא חלק מכולם. בררתי קצת ולמרות שאני כן מאמין ברוב הנושאים של מפלגת "השינוי" (כולל הציוניות), אני כנראה אלך למפלגת העבודה (איפה שאמא שלי מצביעה). אז הנושא הכלכלי קצת יש לי בעיה איתו אבל שם יתייחסו אליי כבן אדם שווה....

Sashka7

New member
חבל דווקא שאתה בורח בגלל מישהו

אחד... יש פה הרבה בני נוער מדהימים שהיו מקבלים אותך בשמחה!! אבל אם החלטת שפה זה לא המקום שלך- אז שיהיה לך בהצלחה בכל תנועה שתבחר!!!
רק אל תשכח שהרושם הראשוני בדרך כלל מטעה!!!

תמיר1991

New member
מוחמד, אתה אדם שווה -

שווה וטוב. שוב, אל תיקח לעולם דעה של אדם X כמייצג תנועה שלמה. פבל הוא לא "נוער שינוי", ו"לצערי הרב" הוא גם עוזב בקרוב. התנועה הרבה יותר טובה ומסבירת פנים מהקבלה לה זכית. אנא הישאר איתנו
בברה, תמיר.

למעלה