שלום אני חדש. מישהו יודע איפה אפשר למצוא באינטרנט ביוגרפיה של הלהקה בעברית?
I imri2 New member 22/7/05 #1 שלום אני חדש. מישהו יודע איפה אפשר למצוא באינטרנט ביוגרפיה של הלהקה בעברית?
I imri2 New member 22/7/05 #3 הבנתי. מישהו יכול בכל זאת לספר בקצרה על הלהקה?. לא בפירוט, רק מאיפה הם?, כמה זמן הם ביחד?, עד כמה הם מצליחים?, אלבומים וסינגלים.
הבנתי. מישהו יכול בכל זאת לספר בקצרה על הלהקה?. לא בפירוט, רק מאיפה הם?, כמה זמן הם ביחד?, עד כמה הם מצליחים?, אלבומים וסינגלים.
B bad astronaut New member 22/7/05 #9 אממ.. הם ממונטיאול שבקנדה. הם איזה 5-6 שנים ביחד עד כמה הם מצליחים? לא יודעת, אבל אני אוהבת אותם. יש להם שני אלבומים. No Pads, No Helmets... Just Balls ו- Still Not Getting Any... והסינגלים תוכל למצוא פה
אממ.. הם ממונטיאול שבקנדה. הם איזה 5-6 שנים ביחד עד כמה הם מצליחים? לא יודעת, אבל אני אוהבת אותם. יש להם שני אלבומים. No Pads, No Helmets... Just Balls ו- Still Not Getting Any... והסינגלים תוכל למצוא פה
A addicted to pierre New member 22/7/05 #4 ברוך הבא! ../images/Emo3.gif יש לי באתר תמונות שלהם אם אתה מעוניין
I imri2 New member 22/7/05 #7 תודה. קוראים לי אמרי, בן 19, גר במצר (חור, קיבוץ, ליד חדרה). אני די אוהב את סימפל פלאן, אבל לא מעריץ. הכרתי אותם דרך "וולקאם טו מיי לייף", שיר שאהבתי.
תודה. קוראים לי אמרי, בן 19, גר במצר (חור, קיבוץ, ליד חדרה). אני די אוהב את סימפל פלאן, אבל לא מעריץ. הכרתי אותם דרך "וולקאם טו מיי לייף", שיר שאהבתי.
J Just TalTi New member 22/7/05 #8 ברוך הבא! אני זוכרת שקראתי איפשהו ביוגרפיה בעברית.. אבל אני לא מוצאת אותה עכשיו. בכל מקרה, ברוך הבא!
ע ענת ריאן New member 22/7/05 #10 ברוך הבא ../images/Emo140.gif אמ.. גם אני זוכרת שראיתי באיזה אתר... לא זוכרת. מבטיחה לחפש!