שלום, אני חדש

ShrimpEr

New member
שלום, אני חדש

בעברי הלא רחוק הייתי אמן ASCII, אבל מאז שהז'אנר דעך קמעה אני מנסה את מזלי בפוטושופ... התמונה הזו צוירה ללא רפרנס ועם עכבר בלבד.. ניסיתי לצמצם ת השימוש ב burn/dodge כיוון שטרם רכשתי שליטה ראויה במיומנות ההצללה בעזרתם. תחת זאת הרבתי בשימוש ב-airbrush. אני עדיין מתקשה בתיאור נכון של שיער, האם אפשר להפנות אותי לטוטוריאל טוב בנושא?

:)

אני בטוחה שחלק מאלה יועילו, לפחות בדרך המחשבה של איך לגשת לשיער:) 1 - די פשוט לדעתי, אבל שווה לנסות. 2 - מעולה לדעתי! 3 - ריאליסטי ומצוין! תגיב בכל מקרה, אם זה טוב או לא.. בהצלחה:)

שמחה שעזר:]

pipidi

New member
אני לא מאמינה בטרנדים. אם אתה

אמן אסקי אז אתה עדיין יכול ליצור בזה, אם אתה רוצה להתנסות בעוד דברים ולהתפתח, זה כבר משהו אחר. לגבי הציור, הוא נראה לא רע, יש כמה דברים לשיפור. הייתי עושה את מעברי הצבעים בפנים יותר חלקים או מצד שני ליותר בולטים, מכיוון שעכשיו זה נראה לא החלטה שלך אלא מן כתמים/לכלוכים מוזרים ופשוט קווי מברשת (לא נראה טוב). לגבי השיער, מקווה שהטיוטוריאל שחביבה פלוס נתנה באמת יעזור, האחרון באמת הכי טוב, ומה שכן אפשר לומר במילים, זה ששיער בא כקבוצות שיער, כלומר לא מציירים כל שערה בנפרד, נסה להתחייחס אליו כגוף תלת מימדי כשלעצמו, והתאורה מתייחסות גם אליו, יהיו בו איזורים מוארים יותר, ואחרים שהם מוצללים. וטקסטורת השיער (הקיוקוים) לא צריכים להופיע בכולו אלא במקטעים, על מנת לתת את התחושה של שיער.כרגע השיער שעשיתי נראה כמו פרווה, מכיוון שלאורך כל הגבולות שלו יש קצוות שיער בולטות, או שזה תספורת "מיוחדת" או שזה פשוט לא מה שהתכוונת. החתימה שלך גדולה מידי ליד הציור ומושכת תשומת לב מיותרת, שים לזה לב בפעם הבאה. בהצלחה, ומקווה שעזרתי

j i m m y

New member
../images/Emo45.gif צודקת הילדה

וחוץ מזה, אם אתה מחפש קצת משהו מעבר לאסקי, יש פיקסל ארט

למעלה