האמת שגם אני לא למרות שהכינוי נראה לי מוכר... בכל מקרה,ברוך שובך
F FreeLanceR2 New member 23/4/05 #16 האמת שגם אני לא למרות שהכינוי נראה לי מוכר... בכל מקרה,ברוך שובך
F Franz Ferdinand New member 24/4/05 #21 כתוב איאן סטוארט בסוגריים, הלא כן? אז אני מאמינה שזה אכן נאמר על ידו
T the papercut New member 24/4/05 #22 איאן סטוארט היה נאצי אחושרמוטות הסולן של להקת skrewdriver, להקה של נאצים..
F Franz Ferdinand New member 24/4/05 #24 כן. אז מה? לא ממש איכפת לי. אהבתי את מה שהוא אמר, וזה כל מה שאני צריכה ממנו...
T the papercut New member 24/4/05 #26 אמ, את מודעת לכך שאת מצטטת מישהו שאם הוא היה בחיים היום, הוא היה מת להרוג אותך הוא האיש שהמציא את הארגון white power ואני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו האיש
אמ, את מודעת לכך שאת מצטטת מישהו שאם הוא היה בחיים היום, הוא היה מת להרוג אותך הוא האיש שהמציא את הארגון white power ואני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו האיש
F Franz Ferdinand New member 24/4/05 #27 אני לא חושבת שאתה מבין אותי... כל עוד מה שהוא אמר חכם וזה עניין אותי - לא איכפת לי מי הוא היה...
א אורין אנדרכיל New member 25/4/05 #29 ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif