שלום אני חדש אני אוהב מטאל... ופאוור בכלליות וגם דברים אחרים
ע עיני לילה New member 14/2/05 #4 ברוך הבא!../images/Emo24.gif מממממ.... הכינוי שלך נראה לי מוכר... מהיידפארק. אתה במקרה לא עם הכינוי הזה שם? ואתה לא במקרה גיטריסט מרחובות?
ברוך הבא!../images/Emo24.gif מממממ.... הכינוי שלך נראה לי מוכר... מהיידפארק. אתה במקרה לא עם הכינוי הזה שם? ואתה לא במקרה גיטריסט מרחובות?
ע עיני לילה New member 15/2/05 #23 אני? ממש במקרה מכירה הרבה אנשים שמכירים גם אתכם... מממ... אני חברה של אוהד. הבאסיסט.
D Darkslide New member 16/2/05 #24 אהה מגניב איך קוראים לך? ואיפה את גרה? והיית בהופעה שלנו בבימת הנוער?
M mooska New member 14/2/05 #8 תודה... אני שומע sonata arctica hellooween blind guardian nightwish iced earth orphaned land tristania iron maiden ובעיקרון אלה האהובות עליי ביותר...
תודה... אני שומע sonata arctica hellooween blind guardian nightwish iced earth orphaned land tristania iron maiden ובעיקרון אלה האהובות עליי ביותר...
פ פונצית גירל האמיתית New member 14/2/05 #13 מה קרה נדיר, נמאס לך מארוון ועכשיו התחלת ליחצן את מאסטרפליין?
T TarwenR New member 14/2/05 #16 לעולם לא :] ../images/Emo99.gif *סוגדת* האמת שיצא להם אלבום לפני שבועיים, והוא ממש לא משהו... הקודם שלהם נחמד :] םשוט יש המוני אוהבי האלווין, אז אני מיחצנת אותם
לעולם לא :] ../images/Emo99.gif *סוגדת* האמת שיצא להם אלבום לפני שבועיים, והוא ממש לא משהו... הקודם שלהם נחמד :] םשוט יש המוני אוהבי האלווין, אז אני מיחצנת אותם
O orrrrrrrrr New member 14/2/05 #14 כל יוצאי הלוין, מלבד קיסקי הצליחו היטב- קיסקי לדעתי היה הכי מוכשר שם והוא הידרדר ללהקה זוועתית קוראים לה סופר משהו- סגנון פאנקי כזה- ממש זוועה, ממש אכזבה. אבל מ -מ -ש חוזר לGAMMA
כל יוצאי הלוין, מלבד קיסקי הצליחו היטב- קיסקי לדעתי היה הכי מוכשר שם והוא הידרדר ללהקה זוועתית קוראים לה סופר משהו- סגנון פאנקי כזה- ממש זוועה, ממש אכזבה. אבל מ -מ -ש חוזר לGAMMA