שלום אני חדש

שלום אני חדש

לא מזמן עברתי לארה"ב ליד שיקאגו אין כאן ישראלי אחד בגיל שלי כן כן משעמם המצב קשה אמריקאים קרים מתגעגעים לישראל =( דרך אגב אני כמעט בן 16 מישהו גר באיזור?

יעל

יעל תעזבי אותו איך את מתנפלת עליו יה אללה. שלום שמי יותם אנחנו גרים בריצ'מונד, קנדה (קבוצה של ישראלים) נחמד להכיר.

lol lypop

New member
הייי

לא משיקגו, מוויקטוריה , קנדה. אני בת 15 וקצת. מתי עברת? אני יודעת שזה קשה בהתחלה אבל יהיה בסדר, אל תדאג...

היי!

אני קרן בת 15 מקנדה... איך הייתה הטיסה? קשה נכון?!

כבר טסתי לכאן פעם

אז אני לא חטפתי שוק וגם טסתי לסין לצד השני ^_^ קצת רחוק קיצר הטיסה נחמדה אבל הייתי מת להיות בקנדה בקנדה פול ישראלים =( מתגעגע לישראלים חסר כאן ספונטניות וכל זה מה אני אגיד אולי נעבור לקנדה =O ! נמצא עבודה ונעבור לקנדה! אבל קר שם =O ברררררר גם כאן קר אבל למה להרוג את עצמך =\ (ישראלים שווים את זה ) =P אללה אנשים תודה על הבירוכים ולא היא לא הפחידה אותי אני לא זוכר את השם שלה עכשיו =) יעל נראה לי או משהו טוב קיצר נשתתף כאן כי נראה נחמד ^_^

אהלן...!

כאן ברצ'מונד (העיר במקום מרכזי בדרקון שחובק את העולם, לפי אמונת הסינים) מזג האוויר די סביר... כמו בירושליים.. יאללה תעבור לקנדה..

ציקהלה

New member
מה המצב אחי! ברוך הבא!!

אני ציקה גר ביוסטון הולך לקולג' בפלורידה... ואני אוהב לטפס על עצים

linlin neshama

New member
סוף סוף!!!

ואללה מזל טוב!!! סוף סוף יש כאן מישהו מהאזור שלי....חשבתי שזה כבר לא יקרה. אני בת 17 וגם כן גרה ליד שיקגו.

linlin neshama

New member
סורי

כן אני כל יום אל המחשב בדרך כלל מצטערת פשוט היה לי finals והיה קצת עמוס כמה שבועות.

Valermos

New member
hey dude!

wassup, I'm Ron, I'm 16 from California. I moved here a month ago (I think) and yeah I agree, when it comes to making friends, Americans are cold.

למעלה