שלום, אני חדש

אריה31

Member
מנהל
שלום, אני חדש

ברכות לכל חברי וחברות הפורום. כחובב סדרות ריאלטי מושבע, אולי הייתי צריך להיכנס לפה מזמן, אבל מוטב מאוחר מאשר בכלל לא. מעניין שהגעתי לפה דווקא בתום עונת הקיץ של יס ריל או בקיצור אחרי שסגרו לי את הטלוויזיה כי בחודשיים האחרונים הטלוויזיה שלי היתה דלוקה כמעט ורק על ערוץ 19. הייתי מעדיף שהערוץ יפעל במתכונת שונה. לפרוש את הסדרות על פני תקופות ארוכות יותר, כשהסדרות הגדולות באמת, למשל הישרדות, יהיו חד שבועיות. כך זה ייתן לנו יותר זמן לעכל את הפרק שהיה, לצפות בו שוב, מי שרוצה, ולנסות לחזות מה יקרה בפרק הבא. החיים ממוצאי שבת למוצאי שבת, הפכו את הצפייה שלי בעונה השישית של הישרדות, בתחילת השנה הקודמת, למדהימה. את העונות הבאות נאלצתי לבלוע במהירות מדי. מה אתם חושבים על כך? הסדרות שאהבתי בשתי העונות של יס ריל לפי הסדר: 1. הישרדות 6 - ג'נה, רוב, הבנים נגד הבנות. 2. הישרדות 8 - החברה הטובים ביותר. 3. הישרדות 7 - עונה הפכפכה ומרתקת. 4. הישרדות 5 - עונה חלשה יחסית, אבל הפורמט מנצח. 5. רצח בעיירה קטנה - השילוב בין מתח לריאלטי. אוהו! 6. אחוזת הטירוף - השילוב בין עולמות אחרים לריאלטי. 7. הרווק 1 - שאנון, אהבה ממבט ראשון. 8. שחק אותה סטרייט - בזכות ג'קי והבחירה שלה. 9. הרווק 5 - רווק עם טעם כמוני, שלוש האהובות עליי הגיעו לסוף. 10. פרדייז - לא מת על הפורמט, אבל הרביעייה שלי הגיעה לסוף. 11. הארוס השמן שלי - בזכות הפרק המרגש בסיום. 12. בית החלומות - חביב. חבל שמייק התקלקל בסוף. 13. הרווקה 2 - חביב. 14. עדן לנצח - חברה פחות מעניינים מפרדייז. לא התחברתי לסדרות המירוץ למיליון למיניהן ול"ברבור". שנה טובה לכל מי ששרד את התגובה הראשונה שלי :)

maya567

New member
ברוך הבא אריה ../images/Emo13.gif ו-WTH

אני מפנה אותך לקישור הירוק הנחמד למעלה לקרוא את חוקי הפורום. אנחנו מקפידים עליהם... ואם כבר ביס-ריל עסקינן, אז גם אני אדרג את הסדרות האהובות עלי מ-2 העונות של יס-ריל (+ קצת סאמר נייטס). 1. המירוץ למליון 3. 2. המירוץ למליון 2. 3. המירוץ למליון 4. 4. הישרדות 6. 5. הישרדות 7 6. המירוץ למליון 1. 7. הישרדות 8 (שכבר ראיתי לפני זה, אבל לא נורא). 8. הארוס השמן שלי. 9. פרדייז הוטל ועדן לנצח. 10. אחוזת הטירוף. 11. שחק אותה סטרייט. את השאר לא עד כדי כך ראיתי. נ"ב - וזו פעם שלישית שאני מעלה תגובה, תפוז כנראה חושב שההודעות שלי טעימות במיוחד. אם תסתכלו בזמן הקרוב בכרטיס שלי- תוכלו לראות את 2 ההודעות שתפוז בלע.

ברוכה הבאה... ונצל"ש...

חזרתי.. אתם לא תאמינו עד כמה התגעגעתי...! אז מה שלומכם? איך היה לכם בלעדיי? פספסתי משהו מיוחד? (כמה שאלות...)

maya567

New member
פחח אלה, אריה = ברוכה הבאה?

ולא יפה ששכחנו שהיית באילת. איך היה? השתזפת? מה עם בי"ס?

אופס... צודקת.. מצטערת! ברוך הבא

אני פשוט רגילה לברוכה הבאה... לא יודעת למה...
ובאמת לא יפה ששכחתם!!! היה כיף לאללה, אילת פשוט שולתתתתתתתת!!!!!!1 בצפר, לא חשוב.... הפסדתי רק שלושה ימים, זה לא כזה קריטי... אני משלימה הכל לאט לאט! וברור שהשתזפתי.. כאילו דהה.. (עזבי... השמש לא עשתה לי ממש טוב)

adi007

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif ונצל"ש...

אני לא מאמינה שזה קורה לי. אוף! נגמר השיר שלנו, נגמר הישרדות 7 ו-8, ערוץ יס ריל יורד ורק עכשיו ההורים שלי נזכרים לעשות יס!! אחרי ששיגעתי אותם מה-18.7 (נראה לי שזה התאריך), כשערוץ יס ריל עלה, עכשיו אנחנו עושים יס!! אוףףףף!!! לאנשים שיש יס- יש לפחות משהו מעניין חוץ מזה? :)

maya567

New member
פחחח

יש הרבה מעניין. אם את רוצה ריאליטי - את מוזמנת לצפות בפרוייקט Y. ההורים שלי טוענים שכבר עדיף להקשיב לצעקות של השכנים הערסים שלנו, אבל זה עדיין נחמד. בייחוד בשידור המחזורי בסופ"ש. ב-YTV (או יסY כמו שהוא מתקרא עכשיו) יש עוד הרבה תוכניות טובות - רק הן ממוחזרות. את רובן כבר ראיתי פעם אחת לפחות כמו - פאנקד, ניולי וודס (נשואים טריים), העולם האמיתי, קרצייה, החיים על פי ג'יימי קנדי, החיים הפשוטים וגולת הכותרת - שיחות מלוכלכות (קראנק ינקרס - אל תתני לשם לבלבל אותך) שזה מעולה! חוץ מזה, שלטטי לערוץ 12 (yes+) ערוץ נהדר עם המון תוכניות טובות. אוטוטו עולה 'מלאכים באמריקה' לשידור שני - וזו מיני סדרה מעולה. בנוסף, יש לך בכל יום ב-2300 וקצת את קונאן אובראין, כשב-2200 יש את ג'יי לנו בערוץ 3. שניהם יותר ממומלצים. חובה לראות אותם! אחרון חביב, יש את אנימל פלנט (ערוץ 39 אני חושבת שאין בכבלים). יש עוד הרבה דברים לראות, אבל זה מה שעלה לי לראש.

adi007

New member
תודה! אה ועוד משהו מעצבן..

אתמול היה שיקגו!! והפסדתי..... אוף!! :( מקווה שיהיה שידורים חוזרים

maya567

New member
את יכולה לשאול את יקי - הוא אחראי

על יס 1, ומביא לנו סרטים מצויינים יום-יום. שבוע הבא יש את איגבי (גואז דאון) - מעולה!.

gay naked hatch

New member
אהבת את רצח בעיירה X?!

זאת היתה זבל של סדרה! משחק מוגזם, משתתפים אידיוטים שלא מבינים שהכל מבויים. גם השיטה של האלימינציה היתה ממש מפגרת. ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים ופרשתי, אין לי כוח לסדרות זבל כמו זאת!

למעלה