חחח סבבה אז אני חושבת שאני יודעת מי את....
R roikeman New member 31/8/04 #7 מה שלומך?! נראה לי בסוף מנשה ישתלטו על הפורום! כי זה לא הכמות... זו האיכות!
פ פשוט ש ר ו ן New member 31/8/04 #17 שלומי טוב...וזה משפט של מי עמי זו לא הכמות זו האיכות!! חח נוותר לך הפעם..מה שלומך?
ו ויינר הקטנה New member 31/8/04 #19 היי שרון../images/Emo70.gif מה קורה?! את מי שאני חושבת שאת? [אהמ, קומונה, אהמ?]
ו ויינר הקטנה New member 1/9/04 #22 הכל טוב! מה שלומך?! ואגב - ברוכה הבאה שמחה שהחלטת להצטרף לפה גמכן תהני ו.. נדבר
פ פשוט ש ר ו ן New member 1/9/04 #28 תודה...ושלומי מצויין....קצת עייפה בגלל כל הלימודים המעצבנים האלה..חחח יעבור לי...איך היה לך תחילת שנה?
תודה...ושלומי מצויין....קצת עייפה בגלל כל הלימודים המעצבנים האלה..חחח יעבור לי...איך היה לך תחילת שנה?
ו ויינר הקטנה New member 1/9/04 #33 תחילת השנה../images/Emo35.gif איפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נדבר על זה במשנזר (יש לך?) - [email protected]... ואם אין לך אז אני אביא לך ת'אייסיקיו שלי... [אני פשוט אוהבת יותר משנזר מאייסיקיו...] נדבר
תחילת השנה../images/Emo35.gif איפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נדבר על זה במשנזר (יש לך?) - [email protected]... ואם אין לך אז אני אביא לך ת'אייסיקיו שלי... [אני פשוט אוהבת יותר משנזר מאייסיקיו...] נדבר
ע עופר ממטה אשר New member 31/8/04 #8 ברור שקבוצה 10 שולטת!!! אחלה שם בחרת לעצמך! ובשביל ההומור... מה קורה? (המבין יבין)
ע עופר ממטה אשר New member 31/8/04 #10 אני חושב שכן... שיחקתי איתכם טאקי אולי 2-3 פעמים... אני לא יודע אם את מתכוונת אליי......
פ פIלי New member 31/8/04 #13 כן הקירח שנראה כמו נהג משאית וכל הזמן ניגן בגיטרה \ מפוחית ב 9. זה הוא.
ג גילי מעמק חפר New member 31/8/04 #15 מפוחית- אז אני בטוחה שזה הוא אבל יער, נהג משאית?! היה כיף להתנחל בקבוצה שלכם..
ע עופר ממטה אשר New member 1/9/04 #26 תודה אבירן... יער, יש לך מזל שאני לא אהיה ביוסי יפה בגלל המשלחת לפולין...
S s h e e p i t New member 1/9/04 #24 אז ככה את מכירה בנים.... למה לא הכרחת אותי להישאר איתכם!? העיקר שאני צרחתי לכם בכיתה בעצם זאת הייתה הכיתה של קבוצה 9
אז ככה את מכירה בנים.... למה לא הכרחת אותי להישאר איתכם!? העיקר שאני צרחתי לכם בכיתה בעצם זאת הייתה הכיתה של קבוצה 9
S s h e e p i t New member 3/9/04 #38 חחח.... צרחתי שהייתי בקבוצה 9! שיחקתם טאקי לא זוכרת אם היית שם... מיכל רצתה לשמוע איך אני צורחת ואחרי שצרחתי העיפו אותי משם
חחח.... צרחתי שהייתי בקבוצה 9! שיחקתם טאקי לא זוכרת אם היית שם... מיכל רצתה לשמוע איך אני צורחת ואחרי שצרחתי העיפו אותי משם
ג גילי מעמק חפר New member 3/9/04 #39 את צרחת?? אני לא מאמינה לך את בקושי לחשת בכל הקורס הזה! היינו המון ב-9 אפילו ניהלנו שם את המחאה שלנו