שלום אני חדש!

Itai8

New member
שלום אני חדש!

שלום לכולם! אני חדש פה (אני רואה גם שהפורום חדש...) אני התחלתי לפני כמה שבועות ללמוד VB ואני מת כבר לבנות משחקים ותוכנות (בעיקר משחקים) אז אני מקווה שהפורום הזה יוכל לעזור לי וללמד אותי הרבה! מקווה להנות! איתי

ASHY

New member
אמממ אפשר להמליץ משהו?

לא כדי ללמוד VB, לפחות לא מהספרים שיש בעברית. משום ש: 1. אתה לא יודע איך התוכנה עובדת, לא כולה לפחות (הגרפיקה) 2. היא כמעט שלא מונחת עצמים - חיסרון גדול מאין כמוהו 3. התחביר שלה מחורבש, אפשר לראות בכל צעד שלה ניסיון של מייקרוסופט להעתיק תחביר של C אבל לא להראות שהעתיקו. בקיצור, אם אתה מתכוון להמשיך בתיכנות, התחל ללמוד C++ במקום. (זה מנסיון, התחלתי עם VB ועברתי לC וראיתי שרמת הקוד שלי עלתה בהרבה)

Itai8

New member
רציתי בהתחלה להתחיל משפת C

אבל ראיתי שזה קשה מדי אז קודם אני יתחיל מהקל (ויז'ואל בייסיק) לקשה (שפת C) ולי אמרו שהרבה יותר קשה לעשות גראפיקה ב C וביויז'ואל בייסיק הכל מוכן. אבל יש לי עוד דרך ארוכה אני מתכוון להיות טוב בזה!

avshalomariel

New member
תמנע מVB בכל מחיר!!!

למה אתה שואל? פשוט אחרי כמה חודשים שתתחיל את הפרויקט הרציני שלך (עם צוות והכול) יבקשו ממך כולם להשתמש ב-C, זה פשוט חוסר מקצועיות להשתמש ב-VB...

Itai8

New member
אני לומד עכשיו VB ואז...

שאני יגמור אני יכין כמה דברים עם VB שאני ידע טוב VB אני יעבור ללמוד C ואני עולה לכיתה ט' ובי' אני הולך למגמת מחשבים אז אני בטח ילמד שם C

The MarBar

New member
אני לא ממליץ ללמוד VB

עדיף ללמוד C או C++ בהתחלה בשביל באמת להבין ולראות איך זה תיכנות. אם אתה רוצה אחרי זה תלמד VB, אבל תתחיל מ-C כי זה יתן לך את העקרונות של התכנות בצורה טובה. חוץ מזה בשביל לבנות משחקים עדיף לא להשתמש בVB. למעט כמה מקרים

למעלה