שלום, אני חדש!

שלום, אני חדש!

ומת על בלוג טי וי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה, ספרו לי מה הולך פה, מי נגד מי מי חולה על מי.. מי שונא את מי.. מי מלך הפורום? מי מלכת הפורום?

אז ככה

בני מלך הסטלנים ונדדוש עשו פה הרבה רעש שהתמודדו בחופשה להוואי והם זכו גם לחשיפה טלויזיונית אבל מה שהיה מעניין פה זה כל הרעש והמריבות הענקיות שהיו פה ביניהם והרצון לסולחה וזה לא הלך. כיום שניהם עזבו. השדרנים האחרונים שמובילים את תפוז הם : טיפטיפונת היחידה (לינוי ורקדניותיה), יאקי והמרוקאי והמצרייה. לגבי מי שונא את מי אז ככה כולם כמעט שונאים פה את ענתוש של הצאט ( גבר שהפך לאישה) והיא שונאת את שוקי ומגה פוקס הנערים המרדניים של הבלוג. יש גם את הבייבי של הצאט שהיא רכלנית שממציאה שמועות פה על כולם וכולם שונאים אותה. הא הא ויש גם את דינו המדוכא אחינו האהוב מאחלים לךרק טוב ואת תעוט שהוא עושה מתיחות טלפוניים! ולדעתי המלכים של הפורום הם מתחלפים מתקופה לתקופה פעם זה היה מלך הסטלנים היום נרקיסטית אולי?... ולגבי השערוריות של כל הזמנים שהיו בבבבלוגים: 1-חסימת בני יומיים לפני סיום התחרות להוואי 2-חסימת המרוקאי והמצרייה יומים לפני סיום התחרות וההפסד המוחץ והלא צפוי לחומוס... 3-הרומן בין המלאך שלך 10 ללינוי. מקווה שנכנסתנה קצת לעיניים תעדכנו אותו במה שאני טועה או שחכתי

אריה1970

New member
ומהיום כמעט בכל לילה ../images/Emo24.gif

יש גם אותי בשידור . שם התוכנית שלי : " עמק השווה אריה1970 " רציתי להוסיף שאני נכנס די הרבה וחלקכם מכירים אותי , אז שיהיה לכם שבת שלום ומלאה אור. אריה

בוזיקית

New member
הי אריה!!! זוכר אותי? זאת בוזי

מהפורום. ניסיתי להיכנס לבלוג שלך כמה פעמים והוא לא נתן לי להיכנס. יש לך מושג מה הסיבה? היה רשום 0 צופים, והשם שלך לא הופיע ברשימת המשתתפים, ובריבוע של התמונה שבה אמורים לראות אותך לא היה כלום - רק מסך ריק, שחור. אני אשמח אם תסביר לי מה התקלה וכיצד אפשר להתגבר עליה, ואני אבוא בכיף לבקר!!! שבת שלום גם לך איש יקר!!! שלך, בוזי

חץ אהבה

New member
../images/Emo6.gifאני ממנה אותך לרכלן של הצאט

הנה רואה מצאת את יעודך בצאט-אתה תהיה "גיא פינס" של הבלוגים. ואני הראשון שאומר לך "היי מורקאי והמצריה"

../images/Emo6.gif

מלך הסטלנים ונרקיסטית מלכי הפורום? בחרתם בשמות טובים
סתם.. אשמח להכיר את המלכה

../images/Emo47.gif אני המלכה ../images/Emo9.gif

איזה מחמאההההההה!
אוהבת את הממלכה שלי!!

טוב אז ככה...

יש פה הרבה נגדי ויש פה בצד שלי באותה המידה... אני חולה על בובה בהפרעהההההההה במיוחדדדד ומישללללל!
ועל כל הרשימה שאתה רואה בחתימה שלייי! מלך הפורום זה מלך הסטלנים.. וכבר אמרו מי המלכה! אני נרקיסטית! ואגב יש לי ולביצה תומכת אימפריה שכדאי לך להצטרףףף!

למעלה