"שלום... אני חדש..."

satan with bass

New member
וואו...אני לא מאמין....

לא חשבתי שיש באמת פורום על רומח הדרקון....על מה אתם מדברים פה? על איזה נושאים?...אהה וכן אני קראתי את הרשומות את האגדות ה1 וה2 עכשיו ב3אהה ואולי אני יקרא את דרקוני ליל קיץ או איך שקוראים לזה.....

רעות 85

New member
עשיתם לי את היום!!!! באמת!!

פורום רומח הדרקון.. לא להאמין! סדרת הספרים שגרמה לי לאהוב פנטזיות (והידלקות רגעית על תניס, כמובן!!!!) איזה יופי... למרות שקראתי את הספרים לפני לא מעט זמן, הרושם שהם השאירו עלי עצום, למעשה אני מחכה עד שאשכח את העלילה כדי לקרא הכל מחדש.. בקיצור, תראו איזה מצברוח טוב עשיתם לי אפילו בלי לדבר...!!

Angel Gavriel

New member
שלום!

אני חד פה אז עם מישהו מוכן להגיד לי מי זאת מרינה (שם אמיתי של ילדה)מבין כולכם

*אהמ חדשה אהמ*

התחלתי לקרוא את זה ממש לא מזמן בנתיים קראתי עת התאומים ואת מלחמת התאומים ואני מנסה למצוא את מבחן התאומים אבל לא מצאתי את זה בספרייה ולא בחנות ספרים שליד הבית שלי אז עם מישהו יודע באיזה חנות באזור המרכז אפשר לרכוש אותו זה יעזור מאוד. אה והדמות האהובה עליי זה רייסטלין.

python 4

New member
אנחנו דנים פה בנושאים חשובים ביותר

תוכנית ההתנתקות, המצב הכלכלי, הטרור האיסלמי, סקילות, ואם קיטיארה היתה קנדר מה היא היתה גונבת לתאניס מהכיס.

python 4

New member
אם כך, חכי שנתחיל לדבר,

ואז ישתפר לך המצב רוח עוד יותר! אנחנו אנשים נפלאים. טוב, חלקנו. ברוכה הבאה לפורום!

Mamimi

New member
שלום לך!!!../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

אני מרינה...היחידה(אני חושבת) בפורום הזה... למה?

Mamimi

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

פיו,הצפה של חדשים,איזה יופי!יהיו יותר אנשים שיבואו למיפגשפורום... השתלבות נעימה בפורומינו ההזוי! ספרי קצת על עצמך...

yaarangel

New member
וולקאמית../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

יאיי באמת המונמון חדשדושים
נראה לי שאני מכרה אותך..את בג'ואן מארקדיה נכון
ובהארי פוטר
הקציצה ברוכית וולקאמית והכל..השתלבות מהירה
יו כמה חדשים...חחחחחח...

python 4

New member
אם נוֹי../images/Emo47.gif החליטה שקוראים

אגדות לפני רשומות, אז קוראים אגדות לפני רשומות! ויש בזה הגיון מסוים, אם אתה שואל אותי.

python 4

New member
עצם היותך כחול מאפשרת לך לשרשר

ולמחוק הודעות, ולא לקבוע את סדר הקריאה הנכון!

python 4

New member
../images/Emo47.gifהמלכה!!!../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

נוֹיייייייייייי!!!!!!!!
ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע! את קוראת גם רומח הדרקון? את לעולם לא תפסיקי להפתיע אותי.. אז זה כבר פורום רביעי של שנינו!

למעלה