שלום אני חדש

שלום אני חדש

ואת האמת בחיים לא ניסיתי את זה. אבל בצורה עדינה לא חזק במיוחד. ומסכים להיות עבד לבחורה שתסכים. שתעשה לי מה שהיא רוצה ותדריך אותי. מי שמסכימה שתשלח לי מסר פרטי. אחלה יום לכולכם. ותודה !

מצטערת, לא אני היא האישה

אבל אני מברכת אותך בברכת ברוך הבא, אנא שב עימנו. עוגיית היום היא - עוגיית קוקוס. מקווה שאתה אוהב, יש גם מרק בטטה וגזר מוצלח מאד וגם קפה וכד'

טעמן

New member
הערה קטנה

אם אתה מעוניין שתעשה מה שהיא רוצה, אז תצטרך לוותר על העדינות.אם כי גם אני לא ניסיתי זאת אך כפי שהצלחתי להבין תודות לפומלית היקרה הרעיון של עבד זה שאתה נתון כולך לרצונה של הגבירה אבל מרגע שהינך מחליט לקבוע את האופן בו תהיה ההתמסרות זה כבר משהו אחר. אולי יותר מדוייק לומר שאתה מסכים שהבחורה תעשה לך מה שאתה רוצה.

נכון, ועוד משהו

חשוב מאד לדעת להגדיר גבולות. להגיד "מה שהיא רוצה" יכול לכלול דברים שעבורך זה חציית גבול. כל אחד חייב להגדיר לעצמו את הגבול שלו, ואם לא יודעים, עדיף לקבוע גבול זהיר יותר, ומקסימום לנסות למתוח אותו תוך כדי קשר. בהצלחה

טעמן

New member
נקודה הטעונה ברור

השאלה היא האם יש מינוחים שדרכם ניתן לקבוע ולהגדיר את הגבולות. או שיש רק מינוחים המציינים באופן כללי את הסוג כגון כבד או קל, אך לא באופן מובחן ומוגדר.

Z o d i a c

New member
הכי נכון לדעתי

זה להגדיר בדיוק מה אתה אוהב ומה אתה לא אוהב. לא להתבייש
כמו כן חשוב מאוד שהצד השני יהיה מאוד מודע אליך ולתגובות שלך בפרט כשאתם רק בהתחלה.

זה לא כזה כללי

לא מגדירים רק באופן כללי - קל או כבד. אולי הכי טבעי לעשות את זה בדרך האלימינציה. כלומר להגיד מה אני לא מוכנה לעשות - אני לא מוכנה לסבול כאב גדול מדי, לא מוכנה לשתף עוד אנשים, לא מוכנה להשפלות פומביות וכו' חשוב גם לדעת מה כן - למשל - אוהבת השפלה מילולית, אוהבת הוראות ברורות, דברים מעים אלו. ההעדפות וגם הדברים שאנחנו אומרים שלא נעשה - כולם נולדים מהפנטזיות שלנו, ומשתנים בהתאם לניסיון. חייבים להיות אחראיים (וזה לא רק באחריות השולט) - ולהגדיר גבולות מדויקים.

מסכים עאלק:))))) חחחחחחחחחחהההה

תרשה לי לבשר לך יקירי, אתה חי בסרט! עאלק "ומסכים להיות עבד לבחורה שתסכים". על כל 349 עבדים יש אולי מלכה אחת. זה עובד בדיוק ההיפך. על מנת למצוא מלכה תצטרך להשקיע ורצוי לתת יותר פרטים אודותיך במהלך החיפושים ובעיקר להבליט במה אתה שונה מ - 349 אחרים שפונים לכל מלכה שקיימת. נ.ב אל יאוש! מומלץ לקרוא את הטיפים שכתבתי למציאת מלכה!

למעלה