שלום, אני חדש! מישו יכול להסביר לי מה קורה פה ?
ס סגולה להצלחה New member 13/2/04 #3 שלום, ברוך הבא! ניפ, זוזי קצת ימינה. מביט, זוז שמאלה. פערלה, קומי רגע. אליסה, תביאי את הערגליות. אתה יכול לשבת בין ניפ ומביט, אבל תיזהר שהוא לא יציק לך.
שלום, ברוך הבא! ניפ, זוזי קצת ימינה. מביט, זוז שמאלה. פערלה, קומי רגע. אליסה, תביאי את הערגליות. אתה יכול לשבת בין ניפ ומביט, אבל תיזהר שהוא לא יציק לך.
א אדנית New member 13/2/04 #5 ברוכהבא, ושתצא מכאן כמה שיותר מהר אה, לא, זאת ברכה ממקום אחר. סיקסטי, טוב שבאת.
מ מִסְתּוֹבֵב New member 13/2/04 #7 אז ככה בהתחלה אתה שם מדבקה עם השם שלך, אחר כך אתה לוקח קצת מהבמבה בצד ותופס כסא פלסטיק לקראת התוכנית האמנותית. בכל אופן, יש הוראות לחברי פורום חדשים בלינק, ברוך הבא ושתצא מפה מהרררר!!! <סתם, מפה יוצאים רק לשבי או עם אישור מראשי המחתרת>
אז ככה בהתחלה אתה שם מדבקה עם השם שלך, אחר כך אתה לוקח קצת מהבמבה בצד ותופס כסא פלסטיק לקראת התוכנית האמנותית. בכל אופן, יש הוראות לחברי פורום חדשים בלינק, ברוך הבא ושתצא מפה מהרררר!!! <סתם, מפה יוצאים רק לשבי או עם אישור מראשי המחתרת>
נ נפלאית New member 13/2/04 #12 פככככ הלינק לא עובד. מאיזה אתר צולע הוצאת אותו? לא אנוח ולא אשקוט עם שלל האייקונים החדשים שסידרתם לי. אין ספק, זה עשה לי את השעה האחרונה.
פככככ הלינק לא עובד. מאיזה אתר צולע הוצאת אותו? לא אנוח ולא אשקוט עם שלל האייקונים החדשים שסידרתם לי. אין ספק, זה עשה לי את השעה האחרונה.
ס סגולה להצלחה New member 13/2/04 #13 עובד מצויין! ואת האייקון שאני הכי אוהבת, אין פה. |אייקון עצבני מוציא לשון מהצ'ט|
נ נפלאית New member 13/2/04 #16 התבלבלת ממוש. הוא בכלל לא עצבני! החיים פשוט מגעילים אותו. והוא מוציא לשון כי זרקו עליו עגבניה. מקביל, בערך, לזה- (ו-וואלה (סי או. איי אל), איזה כיף שאין במה להאשים פה ת'אנטר, נחון?)
התבלבלת ממוש. הוא בכלל לא עצבני! החיים פשוט מגעילים אותו. והוא מוציא לשון כי זרקו עליו עגבניה. מקביל, בערך, לזה- (ו-וואלה (סי או. איי אל), איזה כיף שאין במה להאשים פה ת'אנטר, נחון?)