שלום אני חדש...

אור007

New member
שלום אני חדש...

יש לי שאלה: - האם מתישהו ישדרו מההתחלה את כל הפרקים (עם תרגום) מהעונה הראשונה של ג'אג עד היום? אגב, קוראים לי אור, אני בן 14 מתל אביב

LoLo16

New member
היי אור../images/Emo70.gif

כל יום ב-4:30 בבוקר (כן, כן...
) יש את הפרקים הישנים יותר. אמנם כבר עברו את העונה הראשונה, אבל אני חושבת שהם עכשיו בעונה 2 או אולי 3 כי דלטון כבר שם..

cjharm

New member
שלום!!!!!!!!!!!!!!

הי אור! ברוך הבא!!!! ערוץ 3 התחיל את JAG מהתחלה 3 פעמים : 23:25 (עבשיו עונה5) 12:30(עכשיו עונה 4) ו4:30 (עכשיו עונה 3) לדעתי יש סיכוי שהם ישדרו את זה עוד פעם...אבל אני לא יודעת אז ברוך הבא לפורום!! ד"א, אני קשת בת 14 (אוטוטו 15)מרמת גן..

omer landau

New member
כרגע משודר בכל מיני מצבים שהתחילו

מההתחלה אבל הם שידרו עוד אלף פעם מהתחלה חחח אני זוכר שמה שמשך אותי היה פתאום בשעה מסויימת אני רואה קליפ עם מטוסי קרב ונושאות מטוסים ואני אומר לעצמי ואווווווווווו ומאז אני מת על הסדרה אני לא זוכר מתי הייתה הפעם הראשונה שראיתי את הסדרה אולי כתה ז ו

השעות המדוייקות...

12:25- העונה ה-4 23:20- העונה ה-5 04:20- העונה ה-3 ימי שבת- 22:00- העונה ה-6 בהצלחה.. אולי מישהו יודע אם ערוץ 3 מתכוון להמשיך ולרכוש גם את העונות הבאות?

אור007

New member
תודה רבה לכולכם!!

זאת ממש אחלה של סידרה.. הבעיה שפיספסתי את הפרקים הראשונים ואני מת לראות את זה מההתחלה... אני מקווה שבקרוב איזשהו ערוץ ישדר מההתחלה...

למעלה