שלום.. אני חדש..

Ryuu Akuma

New member
שלום.. אני חדש..

שלום לכולם אני קצת חדש פה.. דיי מסתכל מהצד על הפורום.. קצת פה קצת שם.. לא הרבה זמן אז החלטתי שאני יציג את עצמי קצת.. אז שלום.. מה קורה ? מה חדש ? אז אני מכיר פה כמה אנשים לא הרבה... אני רייסטלין אני מכיר.. ועכשיו שאני פה.. מילי !! תוצאי את זה מהחתימה שלך !! אני אמרתי את זה !! ל-כ.מ. ( כל המעוניין) אני מדבר על הקטע בחתימה שכתוב: "אתה והחבר ה USELESS שלך..." זה אני אמרתי במשחק DND ורייסט גנב לי את המשפט שלי !! א זהו שלום לכולם... והיי..

Ryuu Akuma

New member
תודה.. חח

אני מרגיש מקופח... רק בן אדם אחד נחמד אמר שלום

Ryuu Akuma

New member
אני מעדיף שלא לענות..

בינתיים.. כי עדיין לא קראתי אף ספר *פרצוף של פחד* אל תעשו עלי לינץ' ! אמרתי עדיין...

אוקיי.. ../images/Emo110.gif ../images/Emo105.gif

רק אני לא מבינה בשביל מה לך להיות בפורום.. סבבה, אין שום בעיה, אבל את הפיקים שלנו אתה לא תבין, תצטרך להיזהר פה מהמון
ים שעפים חופשי, ובכלל לא תוכל להשתתף בדיונים על הספרים. אני ממליצה לך לקרוא לפחות ספר רשומות אחד לפני שתיכנס לפורום שוב.

SaberTooth

New member
סלח לי אם זה ישמע בוטה או חצוף...

אבל אם לא קראת א, ספר, מה אתה עושה פה

Ryuu Akuma

New member
כי אתם אחלה חבר'ה...

חוץ מזה שאני קצת קצת מבין.. ורייסט מסביר מה שאני לא מבין... וגם אני מתנצל אם אני נשמע בוטה או חצוף.. אבל מה כל-כך איכפת לכם אם אני פה או לא ?

SaberTooth

New member
אמממ...

אני לא רואה איך אתה יכול להשתתף בדיונים בפורום אם לא קראת אף ספר, אבל אם אתה רוצה, סבבה. ברוך הבא...

KagomeSama

New member
ברוך הבא!!

ובאמת, באמת, באמת כדאי לך להתחיל לקרוא... אתה תמצא חלק מהטופיקים קצת... חסרי משמעות... אם לא קראת שום ספר... וואההה!!! אני מאחרת!! ביי! (ד"א, מאיפה הניק? נשמע מוכר..)

זה נשמע מוכר כי זה ביפנית

ולפי השם שלך גם אתה מבינה יפנית. אני הצעתי לו את הניק. ryuu-דרקון akuma-שטן ryuu akuma זה משהו כמו "דרקון שטן", או "שטן דרקון". ודרך-אגב, ברוך הבא, יש (לא, לא התכוונתי "איש")

KagomeSama

New member
ג אני לא...

אבל אני תמיד שמחה ללמוד על עצמי דברים חדשים ^_^

סנדרין

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

לפחות משחק D&D. זה תמיד טוב ^_^. איזו דמות אתה משחק כרגע? (תחליף ל-"איזה-ספר-אתה-מעדיף...")

למעלה