שלום, אני חדש !
A amir_aikido New member 1/4/03 #4 לתשומת לבך - זה לא צ'אט שלום לך וברוך הבא, אנא הקפד לענות רק באותו השרשור, אחרת אתה מוריד דיונים אחרים לדפים אחרים ומחוץ לתשומת ה . כמוכן- חפש למעלה את הודעת המנהלים בנוגע לכללי ההתנהגות בפורום. בתודה אמיר
לתשומת לבך - זה לא צ'אט שלום לך וברוך הבא, אנא הקפד לענות רק באותו השרשור, אחרת אתה מוריד דיונים אחרים לדפים אחרים ומחוץ לתשומת ה . כמוכן- חפש למעלה את הודעת המנהלים בנוגע לכללי ההתנהגות בפורום. בתודה אמיר
F frodo1 New member 1/4/03 #6 סלח לו, אמיר זו הפעם הראשונה שלו, רק היום הוא נרשם לפורום והוא לא כל כך מבין פה, בסדר? זה בן-דוד שלי, אני עזרתי לו היום מהטלפון להירשם לפה.
סלח לו, אמיר זו הפעם הראשונה שלו, רק היום הוא נרשם לפורום והוא לא כל כך מבין פה, בסדר? זה בן-דוד שלי, אני עזרתי לו היום מהטלפון להירשם לפה.
A amir_aikido New member 1/4/03 #7 סלחתי ומלכתחילה לא כעסתי, רק ניסיתי להסביר את הכללים המקובלים כאן ושוב - ברוך הבא אמיר
F frodo1 New member 1/4/03 #5 הכל טוב אבל יש משהו שעשית לא טוב אתה לא כותב הודעה חדשה כדי לענות לי. עם תלחץ על נושא ההודעה תראה את ההודעה ואת החתימה. אז תרד עד סוף ההודעה שלי ותראה שכתוב שם הוסף הודעה. על זה אתה לוחץ כדי להגיב לי. מובן, חבר?
הכל טוב אבל יש משהו שעשית לא טוב אתה לא כותב הודעה חדשה כדי לענות לי. עם תלחץ על נושא ההודעה תראה את ההודעה ואת החתימה. אז תרד עד סוף ההודעה שלי ותראה שכתוב שם הוסף הודעה. על זה אתה לוחץ כדי להגיב לי. מובן, חבר?
F frodo1 New member 1/4/03 #8 איזה אנשים רעים! למה אף אחד לא מברך את בן-דוד שלי? מסכן הילד, רק אותי הוא מכיר פה!
ד דרקון יין והיאנג New member 1/4/03 #10 דרך אגב אם אתה בן דוד של פרודו ויש לכם אותו גנים אז אתה כנראה אותו בן אדם אחלה בן אדם אז שוב ברוך הבא ושיהיה לך שהיה נעימה.... דרך אגב מה אתה לומד?
דרך אגב אם אתה בן דוד של פרודו ויש לכם אותו גנים אז אתה כנראה אותו בן אדם אחלה בן אדם אז שוב ברוך הבא ושיהיה לך שהיה נעימה.... דרך אגב מה אתה לומד?