שלום, אני חדש...

אלדריון

New member
שלום, אני חדש...

כתבתי לאחרונה בפורום מקביל של "הפונדק", ובעקבות המלצות, החלטתי לכתוב גם פה...

DDN

New member
ברוך הבא לפורום!../images/Emo24.gif

מקווים שתשתתף ולא תתבייש לשאול שאלות. אתה מוזמן לעיין בארכיון ולברר על הקמפיין האנטי-אלפים שהולך פה, על הקמפיין הפרו-זוטוני, על סיפור האהבה בין רולנד ולורי, ועל חבורת הצנונית, מודל 2003.

אלדריון

New member
הקמפיין האנטי אלפי...

הנו בשורשו נגד מה שהשחקנים עשו מהאלפים... אמממ... פה אני דווקא בעד הקמפיין- אני נגד הרס שלו ע"י שחקנים חסרי נסיון ומשחק מאנ'צקיני בשביל יתרונותיו של האלף... מצד שני, אני די אוהב את הגזע האלפי, ובפרט את זה של טולקין מקווה שזה לא מעין סימן מוסכם ללינץ'... אבל- אני גם מאוד בעד זוטונים... וגמדים... (יש לי גם תוכנית להריץ קמפיין גמדי מתישהו...) וננסים... הם כאלה חמודים... :)

אני מכריזה בזאת...

על הקמת קמפיין פרו-אלפי. זהו, זאת תהיה הדרך שלי להחזיר לכולכם, שונאי האלפים באשר הם. הלא האלף וחצי שלי סובל מהסטיגמות המגוחכות שאתם כולכם מדביקים על אלפים תמימים, כאילו שכולם פייגלעך קטנים וסנובים. אזהו, שלא!!! ואם בא לכם, תשאלו את סרניטי! (לא את פיורין, פשוט כי הוא באמת כזה...) אגב, מישהו ראה את WolfDragon לאחרונה?

magnus the red

New member
ועוד איך מדביקים סטיגמות,

ובצדק. אלפים (מחורבנים!) הם אכן פייגלעך קטנים וסנובים, וגם מרושעים, ועוד לא קם האלף שיוכיח לי אחרת. והם בטח לא תמימים. מוות לכופרים האלפים! מוות לארגון אלף קאעידה השטני (ותודה ל DDN)! מלחמת בני אור בבני חושך וכל שאר השטויות האמריקאיות המטומטמות האלה! אני מקווה ומצפה לתמיכה משאר הפורום נגד הקמפיין הפרו- אלפי של ביצה. בתודה מראש, מגנוס. ובקשר ל WolfDragon, אני כנראה אשלח לה מחר דוא"ל בקשר לדיון ישן מאוד על דמויות, ובהזדמנות אשאל אותה על העדרותה הממושכת.

magnus the red

New member
אה, כן...

וגם מגיעה לאלדריון ברכת ברוך הבא על הצטרפותו לפורום. אבל אלדריון הכריז על עצמו כאוהב אלפים (מחורבנים!), אז שישכח מזה!

אלדריון

New member
אכן, יחי הקמפיין הפרו-אלפי! ../images/Emo45.gif

האמת, נראה לי שמטרות הקמפיינים (האנטי אלפים והפרו אלפים) זהות- להפסיק את השימוש באלפים לצרכי מאנצ'קיניזם וPowerPlay... אם כך, הבא נחדול כולנו משנאתנו אל בני העם הנאווה, ונפנה כעסנו אל המאנצ'קינים...

זה אומר שמתחילים לאחד קמפיינים?

זה יהיה נורא מגניב להפוך את הקמפיין האנטי-אלפי והקמפיין הפרו-אלפי לאותו דבר...
embrace the other side's opinion, that's what I always say... נקרא לזה הקמפיין הפרו-אנטי אלפי. או להיפך: האלפי אנטי-הפרו הקמפיין. מי לאלוהים אליי!

למעלה