שלום! אני חדש!

niref1

New member
שלום! אני חדש!

שלום לכם חברים! אני חדש פה ויש לי שאלה: יש כאן במקרה אנשים שמעוניינים להקים קבוצת משחק של Rolemaster באיזור חיפה והקריות? אני מחפש ממש הרבה זמן ולא מוצא - נחמד לדעת שיש כאן קהילה משגשת של משחקי תפקידים... דרך אגב אני ממש לא מעודכן (הייתי חייל עד לפני חודש) - יש איזה שהוא כנס מרכזי בתקופה הקרובה למשחקי תפקידים (ושלא קשור רק לדרק ש TSR מוציאה?) ממש תודה לכולכם

ארו

New member
כנס

ביגור כמובן, של העמותה לקידום משחקי תפקידים. ב-13 עד 15 לאפריל. ו-TSR מתו מזמן, אגב. ברוך הבא. לילה טוב.

ange noir

New member
כן, היום יש לנו את WOTC

הMicrosoft של עולם משחקי התפקידים.

shadowfax

New member
ממש ממש לא

איש צא מהסרט, WOTC אינה TSR, הם הוציאו אישור לכל העולם לפתח מוצרים ע"י שימוש בשיטה שלה, ואפילו תמלוגים לא גובה. תראה לי את חברה אחרת בתחום שעשתה את זה...

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני רייסט, שה"ם מתחיל ועלוב (במיוחד), אבל אני די טוב בתור שחקן.

DDN

New member
ההודעה הבאה נכתבה בחסות הצנונית

ברוך הבא לפורום!
ומה שTSR הוציאו לא היה דרק. זה היה פשוט מיושן. כיום, המשחק הפופולארי הוא D&D 3.0 ומזל טוב על השחרור!

niref1

New member
היי ותודה

האמת שאני חושב שכל מה שהם הוציאו באמת היה שווה בקליפת השום - זה הסיבה שאני משחק rolemaster... דרך אגב אני מעודכן למדי במה שקורה - בסך הכל עד לפני כשנה הייתי משחק באופן סדיר. אני גם מחבב מאוד את shadowrun למרות שהיא שיטה מאוד מוגבלת, אבל יש לה עולם שנהדר לקיים בו משחק תפקידים. אני ממש לא מתקרב ל ad&d ודומיו. תודה רבה על הברכה! באמת הגיע הזמן - שנה זה יותר מדי...

למעלה