מוהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!
כן! עכשיו, אני, לייט וומן, לא הכי קטנה בפורום!!!!! רגע... בעצם... אני כן... P: ..... ילידי סוף שנה תמיד נדפקים!!! קונספירציה!!!!!! אה... כן... ברוך הבא... אני לייט וומן, ילדה משוגעת שמנסה להשתלט על העולם ולהמציא מכונת זמן שדלוקה על פיקו´ש (פיקולו, ולא המכונה, אלא אני..) פיקולו:זה שוב מתחיל... אני: מה מתחיל? פיקולו: השגעונות שלך... אתה יותר גרועה מגוגל לטראנקס... טראנקס: תתפלא... פיקולו: אחריך לא רדפו עם אזיקים.. טראנקס: בזכות ה"שביתה" שלך כן רדפו.... פיקולו: אוף שתוק צוציק! טראנקס: למי אתה קורא צוציק? פיקולו: לך... טראנקס: אין לך זכות! פיקולו: לי ולכל שני המטר וארבעה הסנטימטר שלי יש זכות! טראנקס: אוף! מבוגרים! זה שאני בן שמונה לא אומר כלום! פיקולו וג´יטה וגוקו: תתפלא... אני: פיקולו? איפה אתה? הגיע הזמן לצפיה ב"לחיי האהבה!" פיקולו: אוי לא!!! אני לא רוצה לראות שוב את רונה!!! או את דורון!!! כל האהבה ביניהם גורמת לי להקיא! *מתחיל לברוח* אני: אבל פיקו´ש! היום סמדר רוצחת את רונה!! פיקולו: באמת? זה יהיה מעניין.. *יורה ויושב על הכורסה לראות לחיי האהבה* אני: מוהאהא... הטריק הזה תמיד עובד... *לוחצת על כפתור והכורסה כובלת את פיקולו ומכריחה אותו לראות את לחיי האהבה... הפרק שבו רונה ודורון מתנשקים הכי הרבה...* פיקולו: הצילו!!! טראנקס: אמרתי לך שאין לך זכות... תתנצל! פיקולו: לעולם לא! טראנקס: אז לעולם לא תיצא מספיישל לחיי האהבה שלייט הכינה לך... *מוהאהאהאהאהא*