שלום אני חדש...

kokata

New member
שלום אני חדש...

אני אוהב מאד להעתיק ציורי אנימה או ציורים ואני מעתיק ממש טוב אני בן 11 וחצי מנאות אפקה תל אביב רחוב וינשל עד כאן! קוראים לי עומר אנג´ל ואני יודע המון על דרגון בול זי ג´י טי ודרגון בול יש לי עינים ירוקות ושיער שטני האי סי קיו שלי הוא: 178790353

ash 1

New member
ברוך הבא

ולא יותר כדיי לדעת לצייר מאשר לדעת להעתיק?

Light woman

New member
מוהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!

כן! עכשיו, אני, לייט וומן, לא הכי קטנה בפורום!!!!! רגע... בעצם... אני כן... P: ..... ילידי סוף שנה תמיד נדפקים!!! קונספירציה!!!!!! אה... כן... ברוך הבא... אני לייט וומן, ילדה משוגעת שמנסה להשתלט על העולם ולהמציא מכונת זמן שדלוקה על פיקו´ש (פיקולו, ולא המכונה, אלא אני..) פיקולו:זה שוב מתחיל... אני: מה מתחיל? פיקולו: השגעונות שלך... אתה יותר גרועה מגוגל לטראנקס... טראנקס: תתפלא... פיקולו: אחריך לא רדפו עם אזיקים.. טראנקס: בזכות ה"שביתה" שלך כן רדפו.... פיקולו: אוף שתוק צוציק! טראנקס: למי אתה קורא צוציק? פיקולו: לך... טראנקס: אין לך זכות! פיקולו: לי ולכל שני המטר וארבעה הסנטימטר שלי יש זכות! טראנקס: אוף! מבוגרים! זה שאני בן שמונה לא אומר כלום! פיקולו וג´יטה וגוקו: תתפלא... אני: פיקולו? איפה אתה? הגיע הזמן לצפיה ב"לחיי האהבה!" פיקולו: אוי לא!!! אני לא רוצה לראות שוב את רונה!!! או את דורון!!! כל האהבה ביניהם גורמת לי להקיא! *מתחיל לברוח* אני: אבל פיקו´ש! היום סמדר רוצחת את רונה!! פיקולו: באמת? זה יהיה מעניין.. *יורה ויושב על הכורסה לראות לחיי האהבה* אני: מוהאהא... הטריק הזה תמיד עובד... *לוחצת על כפתור והכורסה כובלת את פיקולו ומכריחה אותו לראות את לחיי האהבה... הפרק שבו רונה ודורון מתנשקים הכי הרבה...* פיקולו: הצילו!!! טראנקס: אמרתי לך שאין לך זכות... תתנצל! פיקולו: לעולם לא! טראנקס: אז לעולם לא תיצא מספיישל לחיי האהבה שלייט הכינה לך... *מוהאהאהאהאהא*

trunks ssj1

New member
היית צריך להגיד רק ברוך הבא אבל יפה

שאת יצירתית ובת כמה את שהוא יותר גדול ממך?

Goggle Girl

New member
...

טראנקס, אני במקומך הייתי דואגת יותר לעצמי! *מכה בטראנקס עם הסופר מחבת, קושרת אותו לסלע ומכריחה אותו לצפות בקטנטנות* טראנקס: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! זהו! עכשיו למדת את הלקח?! הוא ברח לי לפני החתונה! >.< בושה! טראנקס: מישהו... תירו בי... בבקשה... x_x

ברוך הבא ^^

היי..לא צריך לתת לסאייאנים לחיות..צריך לתת להם לראות טלנובלות ^^ רדיץ´:יופי..גוגל ולייט..מכניסות לך עוד רעיונות משוגעים לראש.. וזה רע??? רדיץ´:כן!! אני אתנהג כאילו לא שמעתי את זה.. רדיץ´:את יכולה להתנהג כאילו שמעת את זה אני לא פוחד.. מישהו פה מתחיל למרוד?? רדיץ´:כן.. חבל לך על הזמן..*מרביצה לרדיץ´ עם הדבר שהכי קרוב לי ליד..המגב הארוך ביותר בעולם וגם בגלקסיה* רדיץ´:אוץ´... *סוחבת את רדיץ´ ומכריחה אותו לראות דרגון בול זי עם התירגום של ערוץ הילדים וכל הזמן שמה את הקטע עם השם מקיטה..*

Hwoarang

New member
אבל ראדיטס לא כזה סיסי

הוא
אחושקשוקה! XD

חחחחחחחחח...

אתה צודק הוא לא סיסי הוא פחות מזה... חוץ מזה מי יכול לעמוד מול המגב האימתני והמשופר שלי..ולמה משופר אתם שואלים..בגלל טראנקס..טראנקס הזה הוא פיצץ לי את המגב הישן..תשאלו את גוגל היא ראתה אותו..אז יצרתי אחד חדש ^^

king kazabubu

New member
היי

אני שלומי, אני בן 17 וחצי ואני יודע המון גם על דרגון בול זי וג´י טי. אני בערך מטר שבעים וחמש עם שיער שחור ארוך וזנב חום שמקיף את המותניים שלי. בזמני החופשי אני ודני, החבר הכי טוב שלי, מצילים את היקום מעושי צרות. העיניים שלי שחורות אבל כשאני הופך לסופר סיין הן ירוקות. וכשאני סופר סיין 3 הן כחולות סופר סיין 4 הן כתומות כאלו.. ואני לא אגלה את ההמשך בינתיים

למעלה