שלום אני חדש

of31111

New member
שלום אני חדש

אתמול התחלתי לשחק, ויש לי כמה שאלות. שחקן צעיר שמשותף במשחקים של הקבוצה הבוגרת, ישתפר מהר יותר בתכונות שלו מאשר שחקן צעיר שלא משותף במשחקים של הבוגרת? יש תכונות מסוימות שבהן שחקנים יכולים להשתפר? כלומר אם הם לא יכולים להשתפר בהכל. אה ושאלה אחרונה, איזה תקציב יש לי לקניית שחקנים, התקציב של הtransfer budget, או של הclub balance?

BEWD

New member
תשובות

התקציב לקניית השחקנים, הוא הטרנספר באדג'ט. שחקנים שלא משותפים נוטים להתנוון (כתוב לך במסך השחקן שלהם severely lucking in match fitness בקטוגריית fitness - זה אומר או שהם חזרו מפציעה או שהם לא שיחקו הרבה), ולא רק שחקנים צעירים. אם יש לך שחקן צעיר שאתה יודע שאתה לא הולך לשתף אותו כמעט, עדיף שתוריד אותו לקבוצת הנוער/מילואים, או שתשלח אותו להשאלה לקבוצה אחרת, שיקבל דקות משחק. שחקנים צעירים שמשתתפים בקבוצה הבוגרת משתפרים אם יש להם פוטנציאל - אם לא אז לא. יש הרבה שחקנים שעולים מהנוער ולא שווים גרוש. לגבי שחקנים שקנית - אתה מסתכל על הנתונים שלהם ולפי זה מחליט אם יש להם פוטנציאל ואם כדאי לקנות אותם, והם בד"כ משתפרים (אם באמת יש להם פוטנציאל). שחקנים יכולים להשתפר כמעט בכל התכונות, חוץ ממהירות, יציבות ועוד כמה שאני לא זוכר.

למעלה