שלום אני חדש

ingage

New member
שלום אני חדש

שלום אני חדש, אני גם חולה על שבק. רציתי לדעת אם מישהו יכול ליצור איתי קשר שיוכל לשלוח לי את האלבום כנען 2000, או לינק, או לפחות למי שיש את רשימת השירים. תודה

double M

New member
אתה יכול להוריד את זה מ.....

המדף בכל חנות מוזיקה בארץ (נדוש משהו).... לך לקנות! אתה אומר שאתה אוהב את שב"ק אבל לא מוכן להוציא חמישים שקל כדי לקנות דיסק מעולה שלהם? נחות....

הבדיחה הזאת עושה לי את זה כל פעם

מחדש! מתן צודק- תשקיע (למה חמישים?) 39 שקל (זה לפחות המחיר בדיסק סנטר) וגם תהנה מהמוזיקה הנפלאה בלי תקלות וכאלה שיש בצרובים וגם תהיה לך הרגשה טובה שקנית דיסק מקורי

א.א.אפל

New member
איכס

בגלל אנשים כמוך שב"ק ס´ התפרקו ממש עצבנת אותי, הייתי מוחק אותך אבל זה כנראה לא עד כ"כ ישנה לך, אם באמת היית תומך בשב"ק ובמוזיקה בכלל לא היית מוריד שירים לא חוקיים. בברכת "הלוואי-שתקבל-וירוס-במסווה-של-קרטון-לילה", אוריה.

BiG D

New member
דייייי להתחסד

אני מניאק אם לכל אחד מכם אין לפחות 100 אמפי3ים של שירי אולפן של כלמיני אומנים.שאתם אוהבים ומכבדים. אז מה, לא לכל אומן שאוהבים צריך לשלם בשביל המוזיקה שלו. אז כן, צריך לתמוך במוזיקה ישראלית וכ´ - ואני באמת בעד זה - אבל גם לי יש כנען 2000 צרוב מונח בגאווה על המדף.

double M

New member
לא....

אני לא אוריד דיסק שלם של זמר ישראלי. ואם כן ואני אוהב אני אקנה, יש גבול, אני בהחלט מוריד סתם שירים של זמרים שאני אוהב אבל כולם זה שירים מהופעות/רדיו/טלוויזיה.

fieldy

New member
אההה כנראה יצאת מנייאק..

אין לי מאה 100 אםפי.. ישאולי 20 והם כולם בלועזית... 4 בעיברית אבל זה דברים מהרדיו שאי אפשר להשיג בדיסק.... ואינ מוריד אותם לפני שאינ קונה דיסק כדי לדעת אם הוא שווה...

ingage

New member
אתם צודקים ולא צודקים

קודם כל תירגע. אם אני אקנה כל דיסק של אמן שאני אוהב, אני אגיע למשהו כמו 200 שקל בחודש. אני גם לא בא ממעמד של הרבה כסף, יש לי מה שאני צריך וזהו. עם כל הסליחה, אתם גם צדיקים גדולים? שמתי לב שבכל שירשור יש "אני מוריד את זה," ומוריד את זה", אז למה כשאני מוציא פיפס קטן קוטלים אותי? תאמין לי, כשקניתי את בעטיפה של ממתק, לא הצטערתי. וחוץ מזה, יש לי מקסימום 50 אמפישלושים במחשב. קניתי המון דיסקים בחיים שלי, ובשלב מסויים זה נמאס.

ingage

New member
"מוריד את באתי ממך" (א.א.אפל)

אין צדיקים בסדום, הא? - "מוריד את באתי ממך" (א.א.אפל)

BiG D

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

double M

New member
חחחחחחחחחחחחח אחי אני אסביר לך.....

כשמישהו אומר בהודעות כאן "אני מוריד את *****" זה חלק ממשחק. בוחרים דיסק ואז כל אחד מוריד שיר אחד, את השיר הכי פחות אהוב עליו. לא מוריד את השיר מהקאזה או משהו כזה אלא פשוט מוריד אותו מהרשימה כך שבסוף נשאר השיר הכי טוב.

א.א.אפל

New member
זה עניין של הרגל...

אתה רגיל לזה שמוזיקה זה דבר שאפשר לגנוב, כי זאת הנורמה בחברה. כמו שאתה רוצה לשמוע מוזיקה טובה ובחינם/בזול, אתה בטח רוצה גם לאכול רק אוכל שאתה אוהב. זה אומר שאתה גונב אוכל מבורגרראנץ´/סלטים מהסופר (אם אתה צמחוני
)? בטח שלא. כמו שאתה רגיל לדחות את הסיפוקים שלך בתחומים אחרים, תידע לדחות את הסיפוקים שלך בתחום המוזיקה. כשהחלטתי יותר לא להוריד MP3 התחלתי להעריך את קניית הדיסק, להעריך את הדיסקים שיש לי ואפילו הטעם שלי במוזיקה השתנה ואני מרגיש שהמוזיקה שאני שומע כרגע היא הרבה יותר מייצגת את עצמי מהלהיט האחרון שיצא. אני לא אומר לך לא להוריד בכלל מפ3, אבל תציב לעצמך גבולות. בתקופה שאני הייתי מוריד, הייתי מגביל את עצמי- לדוגמה לא יותר מ-3 שירים של כל אומן, למחוק אחרי תקופה קצרה, ועוד כל מיני. כל הגבלה היא טובה כי היא "תלמד" אותך שמוזיקה כמו דבר אחר היא דבר שמתאמצים כדי להגיע אליו- בן אם אתה אמן ובין אם אתה צרכן של מוזיקה. ואני מקווה שהבנת את עניין ה"הורדות"

fieldy

New member
שמע

גם אני לא בא ממעמד מי יודע מה.. אבל יש דבר נחמד כזה שקוראים לו עבודה.. ושם מרוויחים כסף ואני משקיע 200 שקל כמעט כל חודש בדיסקים.. קורה לי משהו ? לא.... no music no life

למעלה