שלום ! אני חדש ...

Benjemin

New member
שלום ! אני חדש ...

שלום לכולם ! מה המצב ? שמי בן, אני בן 14 וחצי (בפברואר חמש- עשרה) ורציתי להצטרף לפורום תפוז של "משמרת שלישית" . אין מה לעשות, אני אוהב את הסידרה הזו בכל נשמתי ואני ישמח להכיר אנשים ולהתחיל למצוא חברים חדשים . הסדרות האהובות עליי הם : "משמרת" (כמו שנהוג בפורום להגיד ...), "זינה, הנסיכה הלוחמת" (מאז שהייתי בן 8 לא הפסדתי פרק בחיי ועכשיו הסידרה נגמרה
...), "בנות גילמור", ו- "באפי ציידת הערפדים" . בקיצור כל סידרה שיש בה חתיכות !!! אני מאוד אוהב את הסידרה ושימח ליצור חברויות חדשות . לפני כמה ימים כתבתי לערוץ 3 דרך ה- E mail שנשמח אם במקום לשים עוד פעם ועוד פעם את הסדרות הקומיות שהיו בשידורים חוזרים מעל שלוש פעמים שישימו את "משמרת שלישית" מעונתה הראשונה לשנייה . תיכנסו גם אתם/ן לאתר www.3tv.co.il היכנסו לכתבו לנו ותכתבו . אם הרבה יכתבו הם יסכימו . כשישלחו לי את התשובה אני יעתיק אותה לכאן . דבר אחרון, רק רציתי לציין שאני "חולה" על קים . אני מת עליה, אוהב אותה, מפנטז עליה . היא אחת מהנשים הכי יפהפיות וחתיכות שיש בטלוויזיה האמריקנית . מת עליה ! לכל הבנים שרוצים לצרף חוויות על קים, כתבו ! תודה על הכל, בן !

Benjemin

New member
שכחתי משהו ...

היי, עוד הפעם ... רק רצית להגיד שאני חושב שהפורום מאוד מושקע, וכל הכבוד ! אני בנוסף אוהב את הסידרה "מכושפות" . ובקשר לפרק היפהפה- והמדהים שנגמר אתמול בנימה עצובה (ובשיר מצוין ומרגש) . זה קצת מסובך אבל זה מן למידת לקח לא לנסוע בשיכרות . הנערים ממחזור 2001 שנסעו בשיכרות היו (כל אחד מהם) במקום אחר בבוא הזמן בתקרית מסוימת עם השוטרים, הכבאים והפרמדיקים של "משמרת שלישית" . לבסוף אנו רואים, שארבעת החבר´ה שנסעו במכונית (השניים המאוהבים בבאולינג; זה שעזר (המסטול); והתלמידה שהסתובבה עם פיית´ והשאר - שאותה שיחקה סוזן מיי- פראט היפהפה והכישרונית) הם אינם נפגעו אבל הם אלא שגמרו לתאונה . הם הפכו בגלל שלא שמו לב לרמזור מכונית של עוד צעירים ולבסוף הצעירים האחרים במכונית שהתהפכה הם נהרגו .

ברוך הבא!

אני דווקא הכי אוהבת את בוסקו אתמול היה פרק ממש טוב אולי אפילו הכי טוב בעונה שמוזי- ותעבירו את זה הלאה!

mgirl

New member
וואו, אתה מזכיר לי את עצמי ../images/Emo3.gif

(חוץ מזה שאני לא אוהבת את קים, לא אוהבת את זינה וגם לא את באפי, ו...זהו) ברוך הבא לפורום!

עכשיו את מזכירה לי את עצמי

כי גם אני לא אוהב את זינה ואת באפי. יש לי סימפטיה לדמות של קים, אבל היא הביאה את מצבה על עצמה. אגב, לדעתי קים היא לא אחת הנשים הכי יפות בטלוויזיה האמריקאית. יש לאמריקה הרבה נשים יותר סקסיות בהרבה לדעתי, כמו באפי... אבל אני לא אתן רייטינג לסדרה שאני לא סובל (מקסימום אני אראה תמונות שלה וכתבות עליה בעיתון)

mgirl

New member
לא אמרתי שאני שונאת אותם

(טוב, אולי את זינה. אבל בחיים לא ראיתי באפי) אני פשוט לא אוהבת אותם. ז"א, לא צופה בהם.

למעלה