שלום ! אני חדש ...
שלום לכולם ! מה המצב ? שמי בן, אני בן 14 וחצי (בפברואר חמש- עשרה) ורציתי להצטרף לפורום תפוז של "משמרת שלישית" . אין מה לעשות, אני אוהב את הסידרה הזו בכל נשמתי ואני ישמח להכיר אנשים ולהתחיל למצוא חברים חדשים . הסדרות האהובות עליי הם : "משמרת" (כמו שנהוג בפורום להגיד ...), "זינה, הנסיכה הלוחמת" (מאז שהייתי בן 8 לא הפסדתי פרק בחיי ועכשיו הסידרה נגמרה
...), "בנות גילמור", ו- "באפי ציידת הערפדים" . בקיצור כל סידרה שיש בה חתיכות !!! אני מאוד אוהב את הסידרה ושימח ליצור חברויות חדשות . לפני כמה ימים כתבתי לערוץ 3 דרך ה- E mail שנשמח אם במקום לשים עוד פעם ועוד פעם את הסדרות הקומיות שהיו בשידורים חוזרים מעל שלוש פעמים שישימו את "משמרת שלישית" מעונתה הראשונה לשנייה . תיכנסו גם אתם/ן לאתר www.3tv.co.il היכנסו לכתבו לנו ותכתבו . אם הרבה יכתבו הם יסכימו . כשישלחו לי את התשובה אני יעתיק אותה לכאן . דבר אחרון, רק רציתי לציין שאני "חולה" על קים . אני מת עליה, אוהב אותה, מפנטז עליה . היא אחת מהנשים הכי יפהפיות וחתיכות שיש בטלוויזיה האמריקנית . מת עליה ! לכל הבנים שרוצים לצרף חוויות על קים, כתבו ! תודה על הכל, בן !
שלום לכולם ! מה המצב ? שמי בן, אני בן 14 וחצי (בפברואר חמש- עשרה) ורציתי להצטרף לפורום תפוז של "משמרת שלישית" . אין מה לעשות, אני אוהב את הסידרה הזו בכל נשמתי ואני ישמח להכיר אנשים ולהתחיל למצוא חברים חדשים . הסדרות האהובות עליי הם : "משמרת" (כמו שנהוג בפורום להגיד ...), "זינה, הנסיכה הלוחמת" (מאז שהייתי בן 8 לא הפסדתי פרק בחיי ועכשיו הסידרה נגמרה