שלום! אני חדש

שלום! אני חדש

אז ככה, קודם כל יופי של פורום! בדיוק הסגנון שלי, הלהקה הלועזית האהובה עלי היא אגדת הרוק, הגדולה ביותר לדעתי, לד זפלין, עם הגיטריסט הגדול ביותר, ג´ימי פייג´, הלהקה שהמציאה את שנות השבעים, את הסטריאוטיפים של הרוק ואת ההארד רוק, וכתבה את השיר הכי טוב בכל הזמנים, למרות שאני מתנגד להתייחסות לזפלין בתור סטארוואי בלבד. מלבד זאת אני אוהב את הנדריקס ודיפ פרפל, ובנוסף, אני אוהב את כל הביטלס-דה הו-קרים-דייויד בואי-בלאק סאבאת´ למינהם, רק שאני לא ממש מתמצה בהם, כלומר אני מכיר את השירים שכולם מכירים. רק תהיתי, מה עם פינק פלויד? נכון, רוק קלאסי הם לא, אבל עדין לדעתי הם אגדת רוק... לגילמור יש כזה טאץ´... אני מקבל צמרמורת (חיובית) כל פעם שאני שומע אותו. בכל מקרה, אני גם אוהב את פרל ג´אם, אליס אין צ´ינס, נירוונה, גאנז אנד רוזס, מטאליקה, רד הוט, אר אי אם, ואפילו גארבג´. אבל, ובלי לפגוע באיש מחברי הפורום הזה, הלהקה הגדולה מכולן באמת היא משינה...

אף אחד לא בירך אותך לבואך? ../images/Emo12.gif

רשעים שכמונו... אז-ברוך הבא
(האמת אני קצת סוציומטית, ולא ממש חלק אינטגרלי מהפורום, אבל בכל זאת..) מכאן אני אוהבת ממש-בעיקר את דיוויד בואי (טוב..כשהוא היה אשה/ יצור מהחלל....מאוחר יותר כבר פחות)

Pay The Man

New member
סליחה על הבורות אבל..

מה בדיוק אמור להביע המשפט הזה "(האמת אני קצת סוציומטית, ולא ממש חלק אינטגרלי מהפורום, אבל בכל זאת..)"???????????????? אם אין לך כח להסביר לי אל תסביר..

Lizz

New member
זה אומר

שאנשים כמונו נמצאים פה אבל לא מרגישים את תחושת הקהילה הנפלאה. לא מרגישים כמו חלק מהמקום. תקני אותי אם אני טועה, נוריקו-סאן? גם אני לא ממש.... פה. נ.ב איש חדש, וינסטון: ברוך הבא!

סתם, פשוט-שאני לא במצברוח

חברותי מאוד, וגם לא ממשתתפת/תורמת/ מזדהה המון. אין סיבה מיוחדת, פשוט הבעתי הסתייגות קטנה כשדיברתי בשם הפורום כולו.
:)

ganooov

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

א. תודה על המחמאות. ב. סטרוואי הוא לא השיר הטוב בכל הזמנים, יש שירים שעולים עליו בכמה דרגות (כמו Sultans Of Swing). ג. אומרים מתמצא
. ד. פינק פלויד היא אגדת רוק פרוגרסיבי/פסיכדלי, ואכן יש לגילמור טאץ´ מדהים. ה. אתה אוהב הרבה גראנג´, מטאל, והארד רוק
. אני אשמח לראות אותך בפורום.

תודה

א. בבקשה ,תמיד. ב. סטארוואי הוא השיר הכי טוב בכל הזמנים, ואני, למרות שאני יודע שזה עלול לגרום להעפתי המיידית מהערוץ, לא מכיר את השיר הזה שהצגת! אבל אני מיד אוריד אותו ואשמע אותו המון כדי לתקן את העוול שנגרם. ג1.אני את הבגרות שלי כבר עשיתי! ג2. איך אתה יודע שלא התכוונתי לומר שאני לא מתמצה, דהיינו אני מרגיש שלא מיציתי את עצמי בתחום?! הא!?!? ד. אז זה אומר שפינק פלויד גם בפנים או לא? ה.יש לך אבחנה דקה. אני שמח שתשמח לראות אותי בפורום.

Johnny the Doe

New member
מה?? אתה לא מכיר את sultans???

אני לא מאמין! היכרתי את sultans of swing עוד לפני שידעתי מה זה stairway to heaven!!! טוב, נסלח לך
למרות שפגעתי בעצב רגיש של מנהל הפורום... ולגנוב - מצטער לומר לך, אבל stairway הרבה יותר טוב מ-sultans וזאת למרות הערכתי הרבה לשיר ולסטרייטס בכלל. מה לעשות, גיטריסט יותר טוב + סולן יותר טוב + אטרף פסיכדלי לא מהעולם הזה, מה עוד צריך? אני יודע! עוד שירים כאלה! למישהו יש המלצות?

ganooov

New member
גרררר... ../images/Emo13.gif

עניין של טעם, אני לא אתווכח - כל אחד וטעמו הוא. אגב, לדעתי Down To The Water Line מהאלבום הראשון של דייר סטרייטס לא פחות טוב מסאלטנס, אבל פחות יודעים עליו (בגלל האוספים המקוללים).

Johnny the Doe

New member
אני מכיר את down to the waterline

ולמה אתה מתכוון שפחות מכירים אותו בגלל האוספים? מישהו מהעבודה שלי הביא פעם דיסק אוסף של הדייר סטרייטס והיה שם את השיר.

ganooov

New member
אם אני לא טועה, הוא לא נמצא ../images/Emo13.gif

באוסף Sultans Of Swing, וגם לא באוסף Money For Nothing.

Johnny the Doe

New member
אז זה מוזר, כי לפני שנתקלתי באוסף

הזה לא היכרתי יותר משלושה שירים של הדייר סטרייטס (אתה יכול לנחש אילו - sultans, money & walk of life). זה חייב להיות באוסף הזה.

זה בסדר חברים!!!!

אני מכיר את השיר! רק לא לפי השם :) והוא פחות טוב מסטארוואי. הוא טוב, אבל סטארוואי, חרוש וטחון ככל שיהיה, זה משהו נשגב, משהו עליון.

ganooov

New member
לא מדבר איתך יותר ../images/Emo13.gif

מה?! סטרוואי יותר טוב? גרררררררררררררררררררררררר.... אני לא אקנה יותר דיסקים של לד זפלין... ביי
.

ganooov

New member
פינק פלויד בחוץ, ../images/Emo13.gif

אבל רק בגלל שיש פורום רוק מתקדם. ואם כבר מדברים על פרוג - עושה רושם שאין כאן הבנה רבה בתחום הזה. מה עם קינג קרימזון ועוד עשרות להקות שהן לא פחות טובות מפינק פלויד?

../images/Emo24.gifיש רמה , ויש רמה.......

אין מה להתווכח , סטארוויי טו הייבן , לא מגיע לרמה של סולטנס אוף סווינג אומנם זה שיר ענק אבל כל אחד ברמתו מקומו מונח:)

אדם שלא מקבל אורגזמות רוחניות

מלשמוע את רוברט צורח WHEN ALL ARE ONE AND ONE IS ALL TO BE A ROCK AND NOT A ROLL כנראה לוקה בבעיה קשה מאוד כלשהי... סלחו לי על כך שאני כותב באותיות גדולות משום מה אין לי אפשרות לאלט שיפט כאן. אגב, כולכם ראיתם כמעט מפורסמים נכון? זה סרט די חובה לחובבי אגדות רוק מהסוג היותר זפלינאי.

למעלה