שלום אני חדש

davidol

New member
שלום אני חדש

קוראים לי דוד בן 23 לא אספר יותר בינתים. סיפרתי לאחותי על הנטייה היא אמרה לי שהכל בראש ושאני אדמיין שבנות הם בנים ואז יהיה בסדר. ובאמת ניסיתי וראיתי בנות עם יפות ודמינתי בעיני רוחי שהם בנים והצלחתי לפעמים לפתח משיכה במחשבה אבל מיד נעלם כשניסיתי להתחיל עם הבת. אולי אם יהיה בת שתשחק אותה כמו בן אני אוכל באמת להתאהב בה ואולי אחרי שאני כבר אתרגל לחשוב שהיא בן ואוהב אותה מאד אני גם אוכל לקים איתה יחסים כי אני אהיה כבר כל כך מאוהב בה שלא ישנה לי איזה מין היא בכלל אלא אוהב אותה בתור בן אדם ואז גם אוכל לגור איתה ולעשות ילדים.

leopold5

New member
ברוך הבא

אל תכריח את עצמך להרגיש את מה שאתה לא מרגיש. אהבה ומיניות צריכים לבוא לנו טבעי... ברוך הבא אלינו!

../images/Emo24.gifברוך הבא דוד תחת קורת פורמנו

ואתה מובן מוזמן בכל עת ובכל זמן, לכתבו, להגיע ולהביע דעה. שמחים אנו לארח אותך כאן וברבות הימים גם תהיה בן בית. הרעיוך שהציע לך אחותך אולי תיזה מסוימת, אבל די דמיוני, כמה אפשר לחיות בצל הדמיון? מקבל את דברי של ליאופולד - צריך להיות טבעי. אני לא שולל את נסיונך בכל זאת לבדוק משיכתך גם לבנות, בעיניי זה כלל לא פסול, אבל זה צריך לבוא מבפנים מתוך תחושות ורגשות. העובדה ששיתפת את אחותך במצבך, בהחלט יכולה להקל עליך כי הנה יש לך שותף קרוב מאוד לשיחה על מה שעובר עליך וזה כל כך חשוב לשפוך את אשר על לבך. שיהיה לך בהצלחה לכאן או לכאן...

ברוכים הבאים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום לדוד, שמח שהצטרפת.. אני חייב להגיד לך שמה שאתה כותב מאוד מזכיר לי את עצמי לפני 5 או 6 שנים...חח אקיצר אנחנו כאן בשבילך.. כל שאלה ותהיה אני אשמח וחברי הפורום נשמח לעזור... שיהיה ערב מצוין!!

ברוך הבא אלינו: davidol ../images/Emo245.gif

ברוך הבא אלינו: davidol , שמי אסף זהבי הומוסקסואל דתי עם הרבה נסיון חיים קראתי ההתלבטיות שלך והן לגיטמיות, ומובנות, ואני מציע לך לפנות לאיש מקצוע לביינתיים שמור על עצמך באהבה אסף מצרף תמונה שצולמה בדרום הר חברון

למעלה