שלום אני חדש :)

fireout

New member
שלום אני חדש :)

הי, אני דור בן 23 חדש פה בתחום. אוהב ספורט אתגרי מאד ומתחיל מאד להתעניין בשייט . אני כנראה אתחיל את רשיון הסקיפר שלי כעת.. מהיכן אתם ממליצים ללמוד ? והאם יש מקום שבו ניתן לעשות קורס יחסית זול ועם הרבה שעות בים? כמו כן חיפשתי על זה מידע ולא מצאתי, במידה ואני קונה יאכטה קטנה ביוון לדוגמא, אני יכול להביא אותה לארץ ולעשות לה רישוי ישראלי? תודה :0

GuyRom

New member
ברוך הבא

שלום דור, לגבי קורס, פשוט תשווה מה מציעים בבתי הספר השונים הקרובים למקום מגוריך זמן ים אמיתי לא תקבל במסגרת קורס, תתחיל להצטרף כצוות לסירות , אגב לדעתי לפני שתתחיב לקורס ! ולגבי קנית כלי שייט ביוון, למה ??? אם אתה מחפש כלי משומש עם מעט "ותק" תוכל למצוא המון אופציות בארץ במרינות השונות , תחסוך הרבה כאב ראש מיותר. תתחיל לשוטט בין רציפים ולוחות ברשת (אם אתה רציני בענין) גיא

מומלץ להתחיל במאמרי הפורום בקטגוריה "רשיון" כך שתקבל מעא מושגים ראשונים בנושא שכרגע אתה מתחיל רק לגרד את קצה קצהו וכנראה שאין הרבה מדי קיצורי דרך לרשיון, כך שהמתמידים מצליחים. משם תמשיך ל"סילבוס משיט 30" ותקבל מושג על הנושאים שיש להבחן עליהם. בהצלחה,

easy swissa

New member
תינוקות בים - ראי תמונה

1. ממליץ לעיין בסיפור המצ"ב http://www.x-yachts.com/seeems/3350.asp 2. כמה כללים לזכור, ראשית התינוקות מרגישים טוב בים בדרך כלל. אבל בשל מוגבלותם יש לוודא כי יש דרך לאבטח אותם בים חזק, שלא יעופו מהמיטה ובוודאי לא מהסיפון. כלומר רצועות קשירות וכ'ו. אמצאי מאד שימושי זה הסלקל לנשיאה שאותו ניתן לקשור גם בקוקפיט בתנאים טובים וגם כמובן בתוך הסירה. זה כיף וחיוויה בריאה לכולם, בהצלחה איזי

למעלה