שלום , אני חדש...

ofir c

New member
שלום , אני חדש...

טוב אז ככה אני מעריץ את Emin3m די הרבה זמן... אני אוהב ביחוד ראפ צרפתי וגם בעברית ואנגלית ובהקשר למוזיקה אני פתוח לכל סגנון... אבל אמינם הוא מושא הערצה יחיד... ולפי דעתי הוא ראפר מוכשר ואחלה אמן... מקווה להתאקלם ולהכיר... ואם בכלל לשאול מהשו, חופשי...=]

jogy

New member
דבר ראשון אל תעריץ, תעריך.

דבר שני תתאבד. דבר שלישי, מה קורה בנאדם? מאיפה אתה? בן כמה? מה עושה וממה נהנה? מוטו לחיים משהו? תהנה תתאקלם, יהיה טוב וכאלה אני יגל, עוד 4 חודשים 18 ב"ש

מזדהה עם כל מילה:p

רק שקוראים לי מייקי ואני מפ"ת. יגל! עוד מעט אנחנו חוגגים 18?!:p

ofir c

New member
טוב אז ככה

הכל טוב...=] אני מחדרה בן 17 (החודש...) אני עדיין בלימודים... ונהנה מרוב צענוגות החיים...=* מוטו: אין לי מהשו אבל קח... - גם בגיא צלמוות לא אירע רע כי אתה עמדי שבטי ומשענתך ויש עוד כמה...

ShadysSoldier

New member
שלום ../images/Emo13.gif

תתאבד, התאקלמות נעימה
(ברכת ההתאבדות הראשונה שלי
)

Under the GUN

New member
אחי, תתאבד...

וכמו שיגל אמר, תעריך.. להעריץ זה משהו שמערציות רוני עושות... ואז הם מתפלאות למה אנחנו שורפים פוסטרים שלה.. נו באמת... אתה הולך להנות פה, בתנאי שתשרוד את השבוע-שבועיים הראשונים

jogy

New member
יודע איך הוא יהנה יותר?

אם הוא יפגוש את כולם וידע עם מי הוא מדבר... יודע איך הוא יפגוש את כולם?.... מארגנים מפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה אתם מושכים את זה חודשים וזה משגע אותי.... לדעתי הקמתם פורום סודי חדש רק כדי שתוכלו לתכנן מפגשים בלעדי.... ת'אמת עכשיו...כמה מפגשים ערכתם בלי להזמין אותי? הא?! הא?! (מי חי בקומיקס מחתרתי? מי?)

Under the GUN

New member
3472 מפגשים

שיט! הוא עלה עלינו... ליאון יא בנזונה למה אתה מגלה?!

למעלה