שלום אני חדש :P
S sappy song New member 6/7/05 #3 טוב... קוראים לי שי,עוד מעט בן 16,מאשדוד מנגן בגיטרה ובגיטרת בס ומקים להקת פאנק רוק עוד משהו?
B B182 New member 6/7/05 #4 welcome רק לא הבנתי דבר אחד מה זה "מקים להקת פאנק רוק " אבל יאללה עזוב אותך שטויות, תצטרף ל פורום בלינק הישראלי האמיתי. תמר
welcome רק לא הבנתי דבר אחד מה זה "מקים להקת פאנק רוק " אבל יאללה עזוב אותך שטויות, תצטרף ל פורום בלינק הישראלי האמיתי. תמר
S sappy song New member 6/7/05 #5 תודה... זאת אומרת ש אני מקים להקת פאנק רוק,לא סתם אני מנגן בבס ובגיטרה,ואני גם כותב שירים ומלחין,מה שחסר רק זה מתופף...
תודה... זאת אומרת ש אני מקים להקת פאנק רוק,לא סתם אני מנגן בבס ובגיטרה,ואני גם כותב שירים ומלחין,מה שחסר רק זה מתופף...
B B182 New member 6/7/05 #6 או מתופפת... אבל אתה גר רחוק........... וגם אין לי חשק בכלל לנגן פאנק רוק.
B B182 New member 6/7/05 #17 ../images/Emo13.gif הייתי נחמדה ראית עד שאני עושה את זה כנראה זה בכלל לא משתלם חחחחחחח
S sappy song New member 7/7/05 #18 חחח משתלם אמרתי רק שאני לא שאלתי אם יש כאן מתופפים חשבתי שכבר ביום הראשון שלי בפורום יקללו אותי חחחח
M may90 New member 6/7/05 #7 הו! שנה הבאה אני הולכת ללמוד גיטרה ושנה אחורי זה בס (רציתי רק בס אבל אמא לשי מכריחה אותי ללמוד גם גיטרה)
הו! שנה הבאה אני הולכת ללמוד גיטרה ושנה אחורי זה בס (רציתי רק בס אבל אמא לשי מכריחה אותי ללמוד גם גיטרה)
S sappy song New member 6/7/05 #9 בהצלחה גם אני התחלתי עם גיטרה,עד שהבנתי שצריך בלהקה גם בסיסט אז קניתי גם בס אבל עכשיו הבס נשברה לי,אז אני קונה חדשה בחודש הבאה אני מקווה...
בהצלחה גם אני התחלתי עם גיטרה,עד שהבנתי שצריך בלהקה גם בסיסט אז קניתי גם בס אבל עכשיו הבס נשברה לי,אז אני קונה חדשה בחודש הבאה אני מקווה...
E Emily the gamada New member 8/7/05 #23 רגע אז מה אתה עושה בלהקה"? באסיסט? גיטריסט? זמר? אה? סליחה שאני לא מבינה פשוט יש לי בעיות קשות ותצטרך לדבר לאט וברור להגות כל אות....עכשיו, מהתחלה. תודה:]]
רגע אז מה אתה עושה בלהקה"? באסיסט? גיטריסט? זמר? אה? סליחה שאני לא מבינה פשוט יש לי בעיות קשות ותצטרך לדבר לאט וברור להגות כל אות....עכשיו, מהתחלה. תודה:]]