שלום אני חדש

dsol

New member
שלום אני חדש ../images/Emo9.gif

אחרי בקשות שונות ונשונות ואיומים על חיי אני מצטרף לפורום אז ככה...... אני דודי חמודי (החמודי לא חובה) בן 17 מאשדוד והאמת אני בכלל לא אוהב נארוטו סתם משעמם לי בחיים (ששששששששש כל מישמכי אותי... אל תגלו שכבר הייתי פה פעם, פאדיחות) אהההה ובגלל שאני חדש וזה , אז אני לא יכתוב הרבה כדי להשתלב בצורה יפה ולא להפריע למהלך הפורום הרציף (הרכבת ל-בנימינה, תצא בעוד מספר דקות מרציץ מספר 1, תודה ונסיעה נעימה) ועוד משהו חושב.. אני חושב שאני מצחיק לפעמים אבל בתכלס אני לא... במיוחד ב 3 ימים הקרובים אני לא יכתוב כלום כי אני בטיול שנתי לאילת (טיול י"ב זה הכי שווה !)

Adi Chan

New member
דוד התגעגעננננננננננווווו

*כולם אומרים*: נכון!! הכל בגלל השיחה שלך איתי! אה? אה? נכון? נכון? סתם. ברוכה השבה
תגיב על התמונות ששמתי

Kawaii Me

New member
welcome

we missed you i can't write in hebrew for some kind of unknown reason >>" welcome back!!

Kawaii Me

New member
הסתדר הדלקתי מחדש D:

ברוך השב דוד אני שמחעעעעעע שבאת
חזרת

יופי..

מממממממ למה כתבת לו ברוך הבא גם בעברית?נראה לי הוא מבין אנגלית... ואם לא אז גם אני אומר מזל טוב דוד !!! ממממממ מה מזל טוב? איזה דפוק אני... עדן הכל בגללך!!!! בכל מקרה וולקאם דוד....

dude (y) sup biatch?

ממממ אתה חדש? לא ידעתי... חשבתי יד שנייה.. בכל אופן.. זהו אין לי עוד מה להגיד... אההה תהנה בטיול ימתחנגל...

A K I R A

New member
ברוך הבא איש חדש!

ותהנה בטיול לאילת :} נצל את הטיול השנתי האחרון!!! ^^ ^

ashkeloni

New member
ברוך השב ../images/Emo3.gif

התגעגענו וזה... תהנה בטיול השנתי האחרון שלך

למעלה