שלום.... אני חדש

שלום.... אני חדש ../images/Emo24.gif

קוראים לי אמיליו גנון, מלא מקצרים קוראים לי רק "אמיל". מעריץ את אלאניס כבר 6 שנים.... אני בן 16........... אוהב הכי הרבה את Supposed Former Infatuation Junkie. אבל השיר הכי טוב בעולם הוא - Ironic. מאוכזב מאוד מ- URS, מאכוזב טיפה אבל מעודד יותר מ- SCC. הייתי בהופעה שלה בראשל"צ.... לבד.....
... באותו זמן עליתי לכיתה ז'... ואף אחד בשכבה שלי לא הכיר אותה מספיק טוב בשביל לשלם 200 שקל כרטיס.......... אוהב את ההופעות שלה... ו........................... פעם קראתם לי "האוטופיה של אלאניס" ו... פירוש הנייקניימ החדש - טורי אימוס, זרמת ענקית... פעם היתה להקה... קראו לה - Tori Kan't read ... אהבתי את הקונספט אז מעכשיו הוא השם שלי.

Rוית

New member
L../images/Emo6.gifL אמיל!

ואני באתי להגיד שאיזה קטע זה שיש לנו שני 'אמיל'ים!
תתחדש על הכינוי, יהיה מוזר בלי "האוטופיה של אלאניס" אבל נתרגל

AlanisJunkie

New member
חחח...אהבתי את הניק. :) הולם אותך.

:) חחח...:) בהחלט יהיה מוזר בלי "האוטופיה של אלאניס", אבל אני משער שנתרגל...:)

I Was Hoping

New member
החתימה שלך

הייתה פעם החתימה שלי... בזה עוד לא נתקלתי ואכן כן, טורי ענקית

וואלה החתימה שלי לדעתי...

.... היא אחת היצירות היפות, מיסתוריות ואינטלגנטיות של אלאניס אז הנה הסיפור מאחורי השיר. בשנת 1997 שאלאניס היתה בהלם מההיסטריה של JAGGED LITTLE PILL, חיפשה את הנשמה והיצרתיות שלה בכל מקום. היא היתה אצל ידיד טוב שלה, ופתאום באמצע שיחת הנפש היא באה לו ביציאה "אני לא חושבת שאני רוצה לעשות עוד דיסק בחיים שלי...". אחרי שכבר התרגלה שיגידו לה "את חייבת! לפחות עוד אחד!" "את ההשפעה של הנשים אסור לך", שמעה מידיד שלה בצורה אדישה "וואלה אחלה, בא לך לשתות". אלאניס היתה בהלם, ונשארה בחדר כמה שעות... היא ירדה לסלון שלו והלחינה ורשמה את HEART OF THE HOUSE. סיפור יפה, שיר יפה, קול ענק. אלאניס מוריסט מודל 1998, לאן נעלמת???

Mr Freeze

New member
../images/Emo45.gif תודה לך על הסיפור...

לא ידעתי עליו. Heart of the House הוא אחד השירים הכי חשובים ב-SFIJ. אני מתבייש להודות שפעם לא הייתי מסוגל לשמוע אותו, וגם לא את השיר שאחריו. היום אני חושב שמי שלא יודע להעריך את שניהם, לא יכול להעריך באמת את הגדולה של האלבום. פשוט ככה.

Lotzifer

New member
ואללה?! גם אני הייתי ככה....

לא הייתי יכולה לשמוע את HOTH ואת YC, היום אני מטורפת עליהם! הם פשוט מדהימים! וסיפור מעניין מאוד!!!!! ויהיה מאוד מוזר בלי האוטופיה של אלאניס.... לונורא....

OrdinaryDay

New member
../images/Emo99.gifאחד השירים הטובים ביותר בדיס

השיר הזה תמיד גורם לי לחיך
ונחמד לדעת את הסיפור מאחורי השיר

ראיון משנת 1998...

כנסו ל- MTV.TV, תשימו לב שהגתם ל - MTV אמריקה ותרשמו ALANIS... ותחפשו בראיונות. ראיון מדהים!! יש מלא סיפורים על החוויה שלה בהודו וההתפיסויות עם המשפחה שלה. בין שאר הראיון היא גם מתוודה ש- SFIJ הוא מהורהר ובעל זרימת-מודעות גדולה יותר מזה של JLP.

למעלה